Search & Select ApS

Projekt Leder (PM) til den Automotive branche BESAT

 - med reference til Development Manager

 

VIRKSOMHEDEN OG SITUATIONEN

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter. Virksomhedens produktportefølje af systemer har betydet, at produkterne i dag afsættes til flere af de globalt ledende kunder inden for industrisegmentet. Kunderne anser virksomheden som en strategisk vigtig leverandør, der kan sikre, at deres egne produkter lever op til globale og lokale standarder. 

Forventningen for 2014 er en væsentlig højere omsætning end i 2013 drevet af både akkvisitioner og organisk vækst. Desuden forventes en væsentlig øget indtjening. Den øgede omsætning afstedkommes dels af, at en række projekter vil være afsluttet og sat i produktion. Der beskæftiges globalt over 1.200 medarbejdere i mere end 20 lande.

De globale markeder er i vækst, og udviklingen drives blandt andet i Europa, USA og Asien, hvor stigende kvalitetskrav indebærer efterspørgsel. Virksomheden har i de senere år etableret produktion i flere end 10 lande. 

Virksomheden indgår ofte et samarbejde med kunderne om at udvikle systemer, som er skræddersyet til kundernes produkter. Der er derfor ofte tale om længerevarende udviklingsforløb, som stiller store krav til know-how, teknologi og innovation. 

Virksomheden kan i modsætning til samtlige konkurrenter tilbyde en fuldkommen løsning. Dette, kombineret med en global tilstedeværelse og en konkurrencedygtig cost-struktur, gør virksomheden til en attraktiv samarbejdspartner og totalleverandør.

 

STILLINGEN

Stillingen er ny i organisationen og refererer til Development Manager.

Grundet travlhed leder vi efter endnu en PM til den danske operation som bl.a. skal udvikle små og store projekter - også sammen med kunder - gennem hele forsyningskæden med fokus på større "Off Road" kunder.

PM´s primære rolle bliver - ism kunder og kolleger - at tilsikre at projekterne bliver leveret til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Dette indebærer, at PM deltager i tekniske afklaringsmøder, tilbudsudarbejdelse samt tager stilling til kundens projektmæssige krav og produktionstegninger for at sikre, at projekterne kan indfries.

Ism Development Manager sikrer kandidaten desuden, at projekterne lever op til de gældende standarder samt branchens høje sikkerheds- og dokumentationskrav.

 

Stillingen kræver at kandidaten har lidt "kant", samt at kandidaten kan/tør sætte krav til sin omverden.

Robusthed samt evnen til at kunne arbejde på tværs af organisationen er et "must" for at komme i betragtning til denne stilling.

 

OPGAVEN  

Hovedopgaven vil være:

Applikationsudvikling af større projekter gennem forsyningskæden med hovedvægten af fokus lagt på komplekse "Off Road" kunder.

Primære opgaver vil være:

Etablere, vedligeholde og udvikle professionel kommunikation med egne kunder samt sørge for at relevante kundekrav er opnået i egen organisation.

Projektledelse fra projekt APQP til SOP og derigennem håndtering af alle faser samt organisatoriske grænseflader.

Tilsikre at APQP, PPAP og forberedelse til SOP forvaltes på en måde således der sikres overensstemmelse mellem kundens specifikationer og din interne kapacitet.

Etablere relevante tegninger og anden specifikation på en Solid Works platform.

Sørge for en detaljeret cost nedbrydningsanalyse på egne projekter er lavet for at tilsikre korrekt prisfastsættelse samt dermed mulliggøre egen bruttoskabelsesmargin.

 

KANDIDATEN 

Må meget gerne komme fra en lignende stilling indenfor den Automotive branche, men en baggrund fra f.eks. vindmølleindustrien kunne også være relevant.

Erfaring indenfor OEM vil absolut være en fordel.

Kendskab til relevante kvalitetsstandarder og værktøjer indenfor bilindustrien - f.eks. TS16949, FMEA, APQP, PPAP etc foretrækkes.

Skal kunne arbejde struktureret og med en god analytisk sans.

Professionel adfærd både internt og eksternt, overbevisende, vedholdende samt har en god sans for interpersonelle og kommunikative kompetencer.

 

Har en høj følelse af loyalitet og en evne til at arbejde fortroligt.

 

ANDRE FORHOLD

Uddannelse:

Gerne en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. Civil-, P- eller M-Ing.

Sprog:

Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale samt gerne kendskab til tysk.

IT:

Erfaren bruger af Microsoft, Solid Works, Auto CAD og ERP-Platform - Gerne Concorde XAL.

Rejsedage:

Aktiviteten er meget afhængig af projekternes størrelse og omfang, men der bør påregnes umiddelbart mellem ca. 20 - 30 dage om året.

Bopæl:

Inden for max 1 times kørsel fra virksomheden i 5500 Middelfart.

Gageforhold:

Markedsmæssig gagepakke der modsvarer til stillede krav. 

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT

Tiltrædelse:

BESAT/CLOSED.

Arbejdssted:

5500 Middelfart

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund