Search & Select ApS

Quality Manager (QM) BESAT/CLOSED

 - med reference til Plant Manager

 

VIRKSOMHEDEN OG SITUATIONEN

Dinex A/S i Middelfart er førende inden for udvikling og produktion af avancerede udstødningssystemer og er OEM leverandør til en række globale producenter. Virksomhedens produktportefølje af systemer har betydet, at produkterne i dag afsættes til flere af de globalt ledende kunder inden for industrisegmentet. Kunderne anser virksomheden som en strategisk vigtig leverandør, der kan sikre, at deres egne produkter lever op til globale og lokale standarder. 

Forventningen for 2014 er en væsentlig højere omsætning end i 2013 drevet af både akkvisitioner og organisk vækst. Desuden forventes en væsentlig øget indtjening. Den øgede omsætning afstedkommes dels af, at en række projekter vil være afsluttet og sat i produktion. Der beskæftiges globalt over 1.200 medarbejdere i mere end 20 lande.

De globale markeder er i vækst, og udviklingen drives blandt andet i Europa, USA og Asien, hvor stigende kvalitetskrav indebærer efterspørgsel. Virksomheden har i de senere år etableret produktion i flere end 10 lande. 

Virksomheden indgår ofte et samarbejde med kunderne om at udvikle systemer, som er skræddersyet til kundernes produkter. Der er derfor ofte tale om længerevarende udviklingsforløb, som stiller store krav til know-how, teknologi og innovation. 

Virksomheden kan i modsætning til samtlige konkurrenter tilbyde en fuldkommen løsning. Dette, kombineret med en global tilstedeværelse og en konkurrencedygtig cost-struktur, gør virksomheden til en attraktiv samarbejdspartner og totalleverandør.

  

STILLINGEN   

  

Stillingen som Quality Manager (QM) referer til Plant Manager, der er ansvarlig for den danske produktionsenhed. Stillingen er en genbesættelse.

Stillingen indgår i ledergruppen i den danske fabriksenhed med ca. 100 ansatte.

Vi leder efter en erfaren og robust QM, der får ansvaret for funktionen i produktionsenheden i Danmark.

Det er en rolle, hvor man har "hands on" på mange opgaver, og hvor man ikke skal være bange for at "smøge ærmerne op" og gå forrest som rollemodel. Man bliver leder for 2 funktionærer i Q afd., som også består af 2 timelønnede ansatte.

QM er daglig ansvarlig for at vedligeholde samt for at udbygge Dinex´s kvalitets- og miljøledelsessystem, således dette til enhver tid fremstår opdateret, efterlever krav i relevante standarder - herunder TS-16949 - samt ikke mindst lever op til kundernes forventninger hertil.

Stillingen kræver en udviklings- og operationel orienteret profil, som behersker at arbejde med forbedringer ism medarbejdere på "shop floor level" samt som ligeledes kan møde eksterne interessenter ligeværdigt - kunder, certificerede organer etc.

Det forventes at QM formår at sætte retning og holdning i organisationen ift at fastholde samt udbygge holdning til kvalitet, hvilket vurderes ekstremt højt hos de store kunder i OEM automotive forretningssegmentet især.

QM skal tage aktiv part i at gennemføre kvalitets- og procesforbedringer - herunder udarbejdelse af kapabilitetsanalyser, hvorfor kendskabet til statistisk proceskontrol, LEAN Six Sigma metodik er en klar fordel.

QM forventes løbende at være opdateret på kvalitetstendenser. Styring i at identificere grundlæggende årsager til problemer, initiering af korrigerende foranstaltninger for at sikre en rettidig og effektiv behandling af kundeklager via passende teamorienteret problemløsningsmetoder (8D, Six Sigma etc.).

 

OPGAVEN 

 

 • Definere fabrikkens kvalitetsmål samt monitorere fremskridt med respekt for gruppens mål.
 • Udvikle samt vedligeholde en kvalitetskultur, der driver "ZERO PPM" og "ZERO kundeklager" performance.
 • Køre kontinuerlige forbedringsprojekter på fabrikken med fokus på kvalitetsinitiativer.
 • Support til produktionen ifa reduktion i omkostningerne af dårlig kvalitet.
 • Agere "interface" mellem kundekvalitet og teknik på kvalitet for at løse problemer, materiale disponering, evt. klager samt krævet rapportering. 
 • Besøge kunder efter behov til støtte for evt. kvalitetsudfordringer eller ifm med lancering af programaktiviteter.
 • Fremme og støtte APQP ved at deltage i avancerede kvalitetsprogrammer med OEM kunderne (interne og eksterne). 
 • Repræsentere Kvalitet i tværfunktionelle teams og ansvarlig for at forberede og indsende PPAP til godkendelse hos OEM kunderne - (AEM uden PPAP).
 • Støtte ingeniør- og salgsteams i nye produkt introduktionsprocesser (NPI) for at sikre at nye produkter og processer lanceres fejlfrit.
 • Koordinering med Supply Chain funktionen for at sikre robuste leverandør management processer, der understøtter behovet for produktionsfacilitet såvel                                                                                                                                                som for omkostningsreduktion på materialer og udføre leverandør revisioner.
 • Gennemgang af intern og ekstern kvalitetsperformance statistikker og komme med anbefalinger til foranstaltninger der kræves.
 • Koordinere kontrolplan udvikling, måling og inspektionsudstyr evaluering.
 • Etablere og deltage i garanti management processen.
 • Samarbejde med søsterorganisationer for at udarbejde og gennemføre QA "Best Practice".
 • Fremme og understøtte selskabets kvalitetspolitik, procedurer og løbende forbedre metoder.
 • Afbryde og standse produktionen eller leveringen af produkter, når kvaliteten ikke er sikret iht kundernes forventning. Hurtig action for at tilsikre levering.

  

DEN IDEELLE KANDIDAT        

 

 • Den idelle kandidat skal have erfaring fra den automotive OEM industri, og ikke mindst have erfaring med kvalitetssikring i et kraftigt konkurrencepræget produktionsmiljø.
 • "Hands on" tilgang samt robusthed med evnen til at arbejde med procesændringer samt forbedringer på gulvplan er et "must", men samtidig skal kandidaten kunne styre kundekommunikation på temmelig højt niveau.
 • Er ikke bange for at "smøge ærmerne op" og agere rollemodel / gå forrest.
 • Viden om relevante kvalitetsstandarder og værktøjer indenfor bilindustrien - f.eks.: TS-16949, FMEA, APQP, SPC, PPAP etc.
 • Indgående kendskab/erfaring til/med at arbejde med LEAN i produktionen.
 • Minimum 5 års erfaring i Kvalitetsledelse.
 • Besidder helst en automotive baggrund, og har erfaring med OEM kunders specifikke krav, kendskab til kundernes OE kvalitetssystemer. 
 • Problemløsningserfaring med hjælp fra  metoder såsom 8D eller Six Sigma etc.
 • TS-16949 erfaring, ledende auditor certificering er at foretrække.
 • Procesorienteret.
 • Erfaring med kunderelationer.
 • Stærke kommunikative evner, organisations- samt projekt færdigheder.
 • Vi værdsætter personlig ledelsesstil, der indeholder ord som: handlingsorienteret, motiverende, feedback, humor og kommunikation.

  

YDERLIGERE KVALIFIKATIONER          

        

SPROG

Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale samt gerne kendskab til tysk.

 

UDDANNELSE

Civ. - M eller P Ing. eller tilsvarende teknisk uddannelse. Kan evt. kompenseres via massiv erhvervserfaring indenfor den automotive industrI.

 

IT

Erfaren bruger af MS Office og ERP-platform - Gerne Concorde XAL.

 

REJSEDAGE

Mindre rejseaktivitet ifm kundebesøg samt "Best Practice" udveksling med kollegerne på andre produktionsfabrikker i gruppen må påregnes. Ca. 10 - 20 dage om året.

 

BOPÆL

Inden for max 1 times kørsel fra virksomheden.

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT

Tiltrædelse:

Snarest.

Arbejdssted:

5500 Middelfart

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund