Search & Select ApS

Eventchef BESAT

- med reference til indehaveren.

 

VIRKSOMHEDEN

Café Razz har gennem de seneste 8 år udviklet sig til at være den mest velbesøgte café i Middelfart. Faktisk er vi med mere end 450.000 besøgende årligt den aktivitet i Middelfart, som tiltrækker flest gæster. Vi har en mageløst smuk beliggende ved havnefronten i Middelfart, hvor er team bestående af ca. 40 medarbejdere og en masse dejlige gæster sammen skaber Café Razz. Vore lokaler er præsentable og vi tilstræber altid at yde en god service. Vi har en stærk økonomi og vi har allerede iværksat en række vigtige initiativer, som skal styrke Café Razz i de kommende år.

 

STILLINGEN & KANDIDATEN

Er du Cafe Razz´s nye eventchef? Har du dokumenteret, at du kan skabe aktiviteter, som trækker publikum til, og du har bevist, at du kan gøre det på en måde, som skaber varig, positiv opmærksomhed? Er du en personlighed med en smittende positiv indstilling til andre mennesker?

På Café Razz er gæsterne og den gode spiseoplevelse i centrum. De har en beliggenhed, som åbner for mange mulige aktiviteter, og de ønsker at udvikle deres café i harmoni med byen omkring dem.

 

OPGAVEN

 Den nye eventchef skal kunne trives med opgaver som:

* Planlægning af events, koncerter, særlige arrangementer

* Pressekontakt

* Sociale medier som Facebook, Twitter m.v.

Café Razz er i forvejen kendt for at arrangere beach-wolley, Sankt Hans-fest, nytårsfest, skøjtebane og mange andre aktiviteter hen over året. Du skal være den, som tager initiativer, som er med til at fastholde den positive udvikling, som Café Razz har været eksponent for i den seneste 8 år. Du skal være en central del af bybillede i Middelfart. Du skal være bestemmende for markedsføringen af Café Razz samtidig med, at du i samarbejde med byens turistchef, erhvervsrådet, restauratørforeningen og byens øvrige handelsliv tilstræber, at aktiviteterne på Café Razz indgår i en sammenhæng, hvor hele byen tiltrækker publikum.

Denne nyoprettede stillinger indgår i ledelsesteamet bestående af indehaveren, køkkenchefen, eventchefen, personalechefen og personale-/barchefen.

Du kan forvente ordnede ansættelsesforhold samt et team af engagerede kolleger, som i fællesskab er med til at skabe det populære mødested, som Café Razz er. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du indgår i den normale vagtplan i caféen. Din ugentlige arbejdstid vil kunne tilrettelægges med hensyntagen til sæsonudsving, ferie og dine ønsker.

Der ønskes hurtig tiltrædelse, men vi er også indstillet på at vente på den rigtige.

Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet strengt fortroligt.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

5500 Middelfart

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund