Search & Select ApS

IT Administrator - International fødevarevirksomhed BESAT

 - med reference til Director, Group IT

 

Search & Select søger for international fødevarevirksomhed i Trekantområdet en IT Administrator.

Vores kunde er inde i en spændende udvikling, og til deres Group IT afdeling på hovedkontoret i Trekantområdet søger vi en erfaren IT Administrator, der har lyst til at arbejde i et internationalt miljø med gode muligheder for at påvirke det fremtidige setup.

Medio 2014 afsluttede Group IT en større installation af helt ny infrastruktur, hvor alt er bygget op fra bunden. Det har givet vores kunde et saneret og moderne IT miljø baseret på "Best Practice"" bygget med afsæt i Microsoft og Citrix teknologi.

Du vil få en central rolle i vedligeholdelsen af virksomhedens infrastruktur med gode muligheder for at påvirke egne ansvarsområder. Ligeledes vil du også skulle deltage i den daglige support til medarbejderne såvel som vedligeholdelse af arbejdsstationerne.

Stillingen er en genbesættelse.  

 

VIRKSOMHEDEN

Er en international fødevarevirksomhed, som beskæftiger sig med køb, salg og markedsføring af udvalgte produkter indenfor mejeri, kød, frosne fisk og grøntsager. Produkterne forhandles under egne varemærker inden for alle produktområder. Virksomheden skaber værdi gennem partnerskaber over hele kloden på tværs af kontinenter og kulturer og fra producent til forbruger. Der er mere end 600 mennesker ansat worldwide, og der forefindes lokale kontorer samt repræsentationer i mere end 20 lande.

 

ANSVARSOMRÅDER

Du vil i samarbejde med kolleger i Group IT skulle videreudvikle og vedligeholde den globale infrastruktur. Der er tale om et selvstændigt job, hvor der lægges vægt på ansvarlighed. Det er essentielt, at du på selvstændig vis kan drive og udvikle egne ansvarsområder - naturligvis med sparring og input fra afdelingens øvrige medarbejdere og chef.

 

KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en baggrund som datamatiker eller tilsvarende, men det er ikke et krav. Du kan således have tilegnet dig viden på anden vis, der gør, at du er kvalificeret til jobbet. Personligheden er også meget afgørende.

Da du skal kunne begå dig på tværs af organisationen, er det vigtigt med veludviklede sociale kompetencer, der gør dig i stand til at kommunikere med en bred vifte af personer, som ikke nødvendigvis har dyb teknisk indsigt.

   

TEKNOLOGIER

Blandt de teknologier der anvendes kan nævnes: 

  • Microsoft System Center 2012 (SCCM, SCOM, SCDPM, SCVMM)
  • Windows 2012
  • Hyper-v
  • Citrix (Xen App)
  • Exchange 2013
  • Microsoft Lync 2013
  • Microsoft SQL server 2012/2014
  • LAN og WAN
  • Axapta 4.0/2012 

 

DER TILBYDES

En spændende arbejdsplads, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke dit job og din videre karriereudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt i en international atmosfære, hvor ansvar er en selvfølge, og hvor der er gode muligheder for at skabe eget råderum. Der tilbydes et job med attraktive vilkår, der matcher dine kompetencer.

 

YDERLIGERE KVALIFIKATIONER

 

SPROG: Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale er et krav.

 

IT: Se venligst under "Teknologier".

 

REJSEDAGE: Umiddelbart ikke pt, måske en smule på sigt.

 

BOPÆL: Max 45 - 60 min. fra virksomheden i Trekantområdet.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT.

Tiltrædelse:

Snarest.

Arbejdssted:

Trekantområdet.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund