Search & Select ApS

IT-Koordinator/IT-Forretningskonsulent - International produktionsvirksomhed BESAT/CLOSED

- med reference til Group IT Manager 

Search & Select søger for Dinex A/S en IT-koordinator/IT-Forretningskonsulent til virksomhedens Group IT funktion i Middelfart.

Dinex A/S er inde i en spændende globaliseringsproces, og til virksomhedens Group IT afdeling på hovedkontoret i Middelfart søger vi en erfaren IT-Koordinator. Den kommende IT-Koordinator har lyst til at arbejde i et internationalt miljø med gode muligheder for at påvirke det fremtidige set-up, med gode muligheder for personlig udvikling samt med stor mulighed for selv at være med til at forme stillingen.

Som den kommende IT-Koordinator vil du få en central rolle i forbindelse med styrkelsen af Group IT. Du vil være "1.st point of contact" ifm den daglige ERP-support til medarbejderne samt være ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af IT brugermanualer. Du vil endvidere være tovholder for virksomhedens ERP-superbrugerorganisation, hvor sparring og undervisning vil være din rolle.

Stillingen er en genbesættelse.  

VIRKSOMHEDEN 
Dinex Gruppen, med hovedkontor i Danmark, er familieejet, og har godt 1.100 dygtige medarbejdere worldwide, heraf ca. 80 i Middelfart. Dinex udvikler, producerer og sælger komplette udstødningssystemer samt emissionsteknologi til lastbiler, busser, varebiler og industrimaskiner. Gruppen består af 8 produktionsfabrikker i Europa, Kina og USA samt salgs- og distributionsselskaber i 7 europæiske lande.

Yderligere info om Dinex A/S kan findes på www.dinex.dk. 

ANSVARSOMRÅDER  

 • Deltagelse i den generelle support og drift af virksomhedens ERP-systemer på såvel system siden som ift. support til de danske og internationale kolleger som "1.st point of contact".
 • Ansvarlig for Dinex’s ERP manualer og den videre udvikling og vedligeholdelse af disse. Dette arbejde vil foregå i tæt samarbejde med de øvrige IT-medarbejdere og virksomhedens globale superbrugerorganisation.
 • Teknisk medarbejder i Dinex’s Master Data management funktion, hvor sikring af valide masterdata er målet. Også dette arbejde vil foregå i tæt dialog med kolleger i hele organisationen. 

KVALIFIKATIONER 

 • En god forretningsforståelse fra en produktionsvirksomhed, og grundigt kendskab til ERP systemer som f.eks. MS XAL, NAV eller AX.
 • Struktureret i sin tilgang til opgaverne, og besidder evnen til selvstændigt at planlægge og gennemføre de opgaver du bliver ansvarlig for.
 • Erfaring med udarbejdelse af brugervenlig IT-dokumentation samt formidling af denne til kolleger.
 • Erfaren bruger af MS Office pakken.
 • Gerne kendskab til EDI og drift af EDI løsninger (ikke et krav).
 • Du vil trives i en international organisation, hvor der er mange opgaver, og hvor udviklingen går stærkt.
 • Du er fortrolig med engelsk i såvel tale som på skrift, da engelsk er koncernsprog i Dinex Group. 

DU TILBYDES 
En spændende arbejdsplads, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke dit job og din videre karriereudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt i en international atmosfære, hvor ansvar er en selvfølge, og hvor der er gode muligheder for at skabe eget råderum. Der tilbydes et job med attraktive vilkår, der matcher dine kompetencer. 

YDERLIGERE KVALIFIKATIONER 

UDDANNELSE:
Kan være mangeartet. Erfaringen og personligheden/indstillingen er det vigtigste. 

SPROG:
Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale er et krav. 

IT:
Solidt kendskab til ERP systemer - Helst MS XAL, AX eller NAV, erfaren bruger af MS Office pakken samt gerne kendskab til EDI og til drift af EDI løsninger (dette er dog ikke et krav).

REJSEDAGE:
Ca. 20 - 30 pr år.

BOPÆL:
Max 45 - 60 min. fra virksomheden i Middelfart. 

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

5500 Middelfart.

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund