Search & Select ApS

Speditør (compliance) BESAT

EagleBurgmann KE A/S søger en speditør, som både vil være nøgleperson i koordinering af transport og sikre dokumentation og overholdelse af såvel lokale som EU regler i samarbejde med relevante interessenter. Du vil være en del af økonomiorganisationen af compliance mæssige årsager, men får et tæt samarbejde med en bred vifte af interessenter herunder kunder, transportfirmaer, 3PL’s og den interne organisation. Du vil arbejde i et internationalt, dynamisk miljø, hvor udfordringen er at være fleksibel og behændig på en standardiseret måde.

Arbejdsopgaver:

  • Du får ansvaret for, i samarbejde med logistikafdelingen og salgsafdelingen, at tilrettelægge den daglige håndtering af toldopgaver
  • Udfærdigelse af tolddokumenter med en bred kontaktflade til�kunder, leverandører samt myndigheder
  • Opbygning af processer og struktur til toldhåndtering
  • Ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer:

  • Kendskab til toldreglerne (dansk og europæisk lovgivning)
  • Gerne erfaring med præferencelov, gældende oprindelsesregler, klassificering i forhold til tariffer
  • Gerne erfaring med eksportkontrol

Virksomheden vil give dig en grundig introduktion for at sikre dig de bedste betingelser for denne stilling.�Organisationen er uformel og engagerende med motiverede kolleger i et inspirerende arbejdsmiljø. For den rette person vil der være gode muligheder for professionel og personlig udvikling.

Din daglige base vil være i Ringkøbing, men også med arbejdsdage i Vejen.

Virksomheden:

EagleBurgmann er en af de globalt førende leverandører af industriel tætningsteknologi. Overalt hvor pålidelig og sikkerhed er påkrævet, er der brug for mekaniske akseltætninger, seal supply systemer, magnetkoblinger, radielle carbon�floating ring tætninger, kompensatorer, flettede pakninger og fladpakninger samt alsidig service. Læs gerne mere om virksomheden på www.eagleburgmann.dk.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

6950 Ringkøbing

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund