Search & Select ApS

Interim HR Manager BESAT

Brænder du for HR-arbejde, og ønsker du at arbejde med udvikling af mennesker i en organisation, der er inde i en spændende udvikling, så er jobbet som Interim HR Manager ved EXHAUSTO måske noget for dig.

Stillingen:
Med reference til direktionen får du ansvaret for EXHAUSTO´s samlede HR-funktion. Du vil få en udadvendt funktion med en bred kontaktflade i organisationen. EXHAUSTO´s virksomhedskultur baserer sig på følgende værdier: Ansvarlighed, Samarbejde, Engagement og Dynamik, hvilket er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle i din tilgang til opgaverne.

Opgaverne vil bl.a. bestå i:

 • Håndtering af tværgående HR-opgaver, herunder HR-rådgivning og sparring i virksomheden til såvel direktion, ledergruppe og medarbejdere
 • Varetagelse af medarbejder stamdata, HR statistikker, personalepolitik, organisationsdiagrammer
 • Deltage i AMO og SU udvalg
 • Have fokus på sikkerhed på arbejdspladsen som en løbende proces
 • Varetage arbejdet og den løbende proces omkring EXHAUSTO´s CSR politik
 • Assisterere direktionen med forefaldende opgaver
 • Rekruttering og introduktion af medarbejdere
 • Koordinere kompenteceudvikling af medarbejdere i relation til MUS forløb og uddannelse
 • HR udvikling; forestå medarbejdertilfredshedsundersøgelser og udarbejde oplæg til fremtidige indsatsområder inden for HR
 • Forestå dialogen med eksterne samarbejdspartnere, herunder rekrutteringsbureauer, udannelsesinstitutioner, pensionsselskaber, vikarbureauer m.v.

Erfaring og kvalifikationer:
Du har en relevant teoretisk baggrund f.eks. på kandidatniveau og gerne nogle års erfaring som HR chef.

Du er en udadvendt og engageret person, der på en pragmatisk facon forstår at involvere og motivere hele organisationen på HR området. Du har overblik, er selvkørende, besidder robusthed, er analytisk og struktureret samt har gennemslagskraft.

Du behersker engelsk i skrift og tale, og har gerne kendskab til skandinaviske sprog samt tysk.

Virksomheden tilbyder:
EXHAUSTO tilbyder dig en selvstændig og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med gode kolleger. Jobbet byder på gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Løn forhandles individuelt og vil afspejle kvalifikationer/erfaring. Mulighed for bonus.

Om EXHAUSTO:
EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.
Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

ALDES, en international, familieejet koncern købte i juni 2016 EXHAUSTO.

ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til digital luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.300 medarbejdere og har en omsætning på 220 mio. euro. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.exhausto.dk og om ALDES på www.aldes.com

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

5550 Langeskov.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund