Search & Select ApS

CFO BESAT

Vil du lede økonomi- og regnskabsfunktionen hos Selfinvest Family Office (SIFO) og være med til at videreudvikle familiekontoret til et af Danmarks ypperste? Falder rollen som sparringspartner og betroet rådgiver for CEO og ejerfamilie dig naturlig? Har du erfaring med ejendomme og/eller direkte investeringer i virksomheder, og brænder du for at sætte dit eget præg på udviklingen? Så kunne den nyoprettede stilling som CFO hos SIFO være en unik mulighed for dig. 

I stillingen som CFO hos SIFO får du det overordnede ansvar for økonomistyring og regnskaber for de aktiviteter, der ligger hos SIFO med direkte reference til SIFO´s CEO. Desuden får du personaleansvar for 2 regnskabsmedarbejdere. Det er afgørende, at du som kommende CFO i SIFO, har et naturligt højt drive kombineret med en dyb erfaring, en solid værktøjskasse og systemforståelse. Det forventes, at du løbende byder ind med faglig kompetence og personlige lederegenskaber og således spiller en væsentlig rolle i den videre udvikling af SIFO. 

Som CFO hos SIFO får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar, bred kontaktflade internt såvel som eksternt samt unikke udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en arbejdsplads med 10 engagerede kolleger, hvor samarbejde, hjælpsomhed, diskretion og loyalitet vægtes højt.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har en uddannelsesbaggrund som cand.merc.aud eller lignende og evt. 5-7 års relevant erfaring. Du har måske i dag succes som regnskabschef i en familieejet koncern eller i et investerings- eller ejendomsselskab. Det kan også være, at du sidder som revisor i et velanskrevet revisionsfirma.

Du har mod på at tage et overordnet ledelsesansvar samtidig med, at du bidrager proaktivt til den videre udvikling af SIFO. Du skal have en positiv tilgang til dit arbejde, dine medarbejdere og kolleger, således at du også løbende bidrager aktivt til at skabe et godt arbejdsmiljø. Desuden er det vigtigt, at du motiveres af både små og store opgaver/problemstillinger, og at fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet uanset opgavens art.

Primære ansvarsområder:

  • Videreudvikling af økonomifunktionen i Selfinvest ApS og Selfinvest Family Office, der pt. består af 2 medarbejdere
  • Ansvarlig for, i samarbejde med CEO, at videreudvikle Family Office Services i overensstemmelse med ejerfamiliens ønsker
  • Ansvarlig for udvikling af processer for samt udarbejdelse af konsoliderede budgetter, månedsregnskaber, årsrapporter m.v.
  • Sparring med ejer omkring personlige skattemæssige forhold (forskudsopgørelse, selvangivelser, investeringer m.v.)
  • Controlling af månedsregnskaber for de direkte ejede datterselskaber i Selfinvest ApS
  • Løbende kontakt med revisorer, advokater, myndigheder og økonomifunktioner i datterkoncerner
  • Assistance med sourcing og indledende screening af alternative investeringer (ejendomme, unoterede aktier m.v.)
  • Assistance med udarbejdelse af præsentationer af investeringscases i alternative investeringer (ejendomme, unoterede aktier m.v.)
  • Løbende optimering og forecast af likviditetsberedskab og låneportefølje
  • Løbende rapportering til CEO og ejerfamilie

Dine kvalifikationer:

  • Relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau, f.eks. cand.merc.aud eller lignende
  • Gerne ca. 5-7 års relevant arbejdserfaring, heraf bl.a. gerne fra velanskrevet revisionsfirma
  • Erfaring med selskabsskat, moms- samt selskabslovgivning. Endvidere erfaring med personskat etc.
  • Erfaring med ejendomme og/eller direkte investering i virksomheder
  • Stærke evner inden for kommunikation af tekniske og regnskabsmæssige forhold til ”ikke” økonomer
  • Erfaring med Navision og Microsoft Office Pakken
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau
  • Ansvarsbevidst, selvkørende og beslutningsdygtig

Du kan forvente:

En attraktiv og udfordrende stilling i et dynamisk og uformelt miljø. Et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt gode kolleger. Du vil indgå i ledergruppen, og har således stor mulighed for at påvirke udviklingen.

Om Selfinvest ApS

Selfinvest ApS er ejet af Torben Østergaard-Nielsen og moderselskab for det verdensomspændende konglomerat USTC A/S med 60 datterselskaber fordelt på 27 lande.

Læs mere om USTC-koncernen på http://ustc.dk/USTC/Company-profile.aspx.

Selfinvest ApS, med hovedsæde i Middelfart, omsatte i seneste regnskabsår for 46 mia. kr. og har en egenkapital på 3,8 mia. kr. 

Udover at være moderselskab for USTC, har Selfinvest ApS også det formål, via SIFO som familiekontor, at varetage ejerfamiliens interesser indenfor finansielle investeringer, ejerskab af ejendomme og øvrige virksomheder. Desuden varetager og udfører SIFO en række drifts- og serviceopgaver for koncernen. 

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

5500 Middelfart.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund