Search & Select ApS

Økonomichef BESAT

- med reference til CEO.  

Ism med kunde i Kolding er vi på på udkig efter en selvstændig, erfaren, udadvendt samt selvkørende Økonomichef, der formår at motivere sine medarbejdere samt er god til at kommunikere. Virksomheden fungerer som "shared-service" enhed for de danske selskaber i koncernen indenfor IT og økonomi. Selskaberne (4 stk.) beskæftiger ca. 200 medarbejdere med 12 lokationer fordelt rundt i landet. Der er tale om selskaber, der beskæftiger sig med produktion af og handel med produkter til primært den tungere del af transportsektoren. Virksomheden beskæftiger ca. 15 medarbejdere.

Stillingen er en genbesættelse.

Ansvarsområder:
Du vil få ledelsesansvar for selskabets økonomiafdeling, der pt. består af 7 medarbejdere. Afdelingens primære ansvarsområder omfatter - udover daglige bogholderiopgaver - bl.a.:

  • Controlling af aktiviteterne i koncernens 4 selskaber med fokus på optimering af selskabernes cash-flow og aktiviteternes rentabilitet
  • Identifikation og rapportering af KPI´er
  • Udarbejdelse, analyse og videreudvikling af selskabernes månedsrapportering
  • Budgettering
  • Videreudvikling af selskabernes ERP (MS Dynamics AX) med fokus på optimering af forretningsgange
  • Videreudvikling af selskabernes BI (IBM Cognos) 

Profil:
Det forventes, at du har en længerevarende økonomisk uddannelse (Cand. Merc./HD (R) eller lign). Herudover evt. en revisormæssig baggrund kombineret med en periode i en lignende stilling som controller/regnskabs- eller økonomichef i en stor eller mellemstor virksomhed. Erfaring fra produktionsvirksomhed vil være et plus.

Som person er du selvstændig, ekstrovert, opsøgende og igangsættende, og du går til opgaverne med en struktureret og analytisk tilgang. Du er vedholdende, og slipper ikke en opgave før den er i mål.

Du kan begå dig på engelsk og/eller tysk, og er rutineret bruger af relevante IT-værktøjer (Virksomheden anvender Excel og øvrige office-produkter, Dynamics AX, Cognos og ABC-softwork)

Du tilbydes:
En spændende stilling med store frihedsgrader og alsidige opgaver, som du i vid udstrækning selv definerer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kolleger virksomheden samt med de øvrige medarbejdere i koncernens selskaber. Du får således en bred kontaktflade, og skal være i stand til at begå dig overfor kolleger på alle niveauer. Beslutningsvejene er korte, og du bliver del af et dynamisk team med fokus på udvikling og optimering og med en positiv og uformel omgangstone.

Virksomheden:
Yderligere info om virksomhed, job mm fås via Search & Select.

 

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

6000 Kolding.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund