Search & Select ApS

Financial Controller (CLOSED/BESAT)

- med reference til Økonomichefen

Er du skrap til tal, har erfaring med finansiel controlling/regnskabslovgivning, og vil du være med til at sikre en økonomiafdeling, der understøtter organisationen ved at levere relevant og præcis controlling og rapportering af høj kvalitet til aftalt tid? Så er du måske den nye Financial Controller vi er på udkig efter? 

Vores kunde fungerer som en shared serviceenhed for en række selskaber i koncern, som beskæftiger sig med produktion og salg af opbygningskomponenter og reservedele primært til transport- og landbrugssektoren. 

Du bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling med pt. 8 medarbejdere, der supporterer koncernens enheder bredt indenfor økonomi og controlling. Der er tale om en stilling, som du selv kan være med til at forme/præge, og som du kan udvikle dig i. 

Med reference til selskabets Økonomichef får du ansvaret for controlling, driftsøkonomiske analyser og nøgletal til brug for optimeringer, investeringer samt den forretningsmæssige udvikling i enhederne, herunder: 

  • Etablering/udvikling af KPI-rapportering
  • Opfølgning, analyse og optimering af dækningsgrader på alle niveauer
  • Optimering af cash-flow
  • Cost controlling
  • Optimering af forretningsgange og procedurer
  • Udvikling af og opfølgning på afdelings-/profitcenterrapportering
  • Ad hoc-rentabilitets- og investeringsanalyser

Vi forestiller os, at den kommende medarbejder har en revisormæssig baggrund gerne suppleret med en periode i en lignende stilling som controller i en stor eller mellemstor virksomhed. Erfaring fra produktionsvirksomhed vil være et plus. Som person er du selvstændig, opsøgende og igangsættende, og du går til opgaverne med en struktureret og analytisk tilgang. Du er vedholdende, og slipper ikke en opgave før den er i mål. 

Du kan begå dig på engelsk og/eller tysk, og er rutineret bruger af relevante IT-værktøjer. Virksomheden anvender Dynamics AX, Cognos og ABC-softwork samt Office-produkter, og kendskab til et eller flere af disse værktøjer vil være en fordel, men ikke et krav. 

Du tilbydes en spændende stilling med store frihedsgrader og alsidige opgaver, som du i vid udstrækning selv definerer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kolleger i virksomheden samt med de øvrige medarbejdere i koncernens selskaber. Du får således en bred kontaktflade, og skal være i stand til at begå dig overfor kolleger på alle niveauer. Beslutningsvejene er korte, og du bliver en del af et dynamisk team med fokus på udvikling og optimering - med en positiv og uformel omgangstone. 

Virksomheden:
BPW FINANS A/S
er et datterselskab af BPW Bergische Achsen (beliggende i Wiehl tæt på Køln) som globalt beskæftiger ca. 7.000 medarbejdere og er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer. Ud over koncernens produkter, producerer eller forhandler BPW en række af branchens bedste systemer og komponenter til opbygning og vedligehold af påhængskøretøjer og lastvogne, samt til landbrug og industri i øvrigt. 

BPW FINANS, der beskæftiger 13 medarbejdere, har hovedsæde i Kolding, og fungerer som shared servicecenter inden for økonomi og IT for BPW-koncernens dansk baserede selskaber, omfattende 4 selvstændige selskaber med 180 medarbejdere fordelt på 12 lokationer i Danmark og det nordlige Tyskland.

Se gerne mere på http://www.bpw.dk/

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

CLOSED/BESAT

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

6000 Kolding.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund