Search & Select ApS

Business Controller

Vores kunde KMC er inde i en hastig udvikling med salg af både innovative forædlede løsninger til levnedsmiddelindustrien og commodity stivelse i hele verden.

Denne udvikling skal fortsætte, og derfor investeres og udvikles der fortsat i optimeringen af virksomhedens fabrikker og forretningsgange. Til at være med til at drive denne proces søges der pt en Business Controller til økonomiafdelingen i Brande.

Jobbet
Med reference til CFO og som en del af teamet i økonomi får du en vigtig rolle i udviklingen af denne optimeringsproces.

I controllerteamet er der i dag 1 medarbejder, og du vil sammen med hende få en bred kontaktflade til kollegaer i hele organisationen, KMC’s ledergruppe og fabrikschefer. Du vil have arbejdsplads på KMC’s hovedkontor, men vil ofte befinde dig på KMC’s fabrikker alle beliggende i Brande.

Dine primære ansvarsopgaver vil være analyse af afvigelser i forbindelse med standardkost principper, opdatering, vedligehold og kontrol af kalkulationsgrundlag herunder opbygge og vedligeholde økonomiske KPI’er primært i de tekniske afdelinger.   

Hvem er du?
Vi søger en medarbejder som har en god værktøjskasse samt solid erfaring med controlling, helst med erfaring fra procesvirksomhed. Du har erfaring med produkt- og priskalkulationer samt standard cost principper og analyse af afvigelsesrapportering afledt heraf.  

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, men også vedholdenhed samt fokus på målbare resultater og arbejder gerne selvstændigt, men er også holdspiller.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund på kandidat niveau, og har gerne mindst 4 års erfaring fra en lignende stilling.

Det er vigtigt, at du evner at agere økonomisk vagthund – og bider dig fast – således at der kontinuerligt findes optimeringsmuligheder, at du får dem synliggjort samt medvirker til at få dem gennemført.

Du behersker engelsk i skrift og tale og har gode IT færdigheder. Hvis du har erfaring med NAV 2017 og Power BI vil det være en fordel.

KMC tilbyder
Vi kan tilbyde dig et job i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og knap 200 engagerede kolleger. KMC har et internt slogan: ”KMC – et godt sted at være”, og det gør de meget for at leve op til.

Sprog:
Dansk og engelsk i skrift og tale.

IT:
Habil bruger af div. systemer. Gerne erf. med NAV 2017 samt Power BI - men ej krav. 

Om virksomheden:
http://www.kmc.dk/about-kmc/about-kmc/quick-facts

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

7330 Brande.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund