Search & Select ApS

Proaktiv & alsidig Bogholder

Til succesfuld virksomhed i Trekantområdet

Kunne du tænke dig at blive en del af en succesfuld virksomhed i Trekantområdet, hvor du vil komme til at spille en central rolle i forhold til bogholderi, rapportering og økonomistyring ?

Om jobbet

Med reference til virksomhedens CFO vil du blive en del af et team på 5 personer, hvor dit primære fokus bliver opgaver indenfor bogføring, betalinger mm. Du får en central rolle i at sikre, at virksomheden er i stand til at levere regnskabsmateriale af høj kvalitet og inden for deadline. Du bliver desuden et vigtigt bindeled i at sørge for, at virksomhedens administration er under konstant udvikling, samt at virksomheden er referencepunkt for den øvrige koncern. Samtidig bliver du bl.a. ansvarlig for følgende:

 • Bogføring af udvalgte selskaber.
 • Afstemning af regnskabsmæssige poster i forbindelse med både måneds- og årsregnskaber.
 • Dialog med banker.
 • Implementere udviklingstiltag i relation til rapportering på økonomiområdet.
 • Sikre et robust kontrolmiljø og en kvalitativ månedsafslutning.
 • Sikre en god dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere.

Din profil og kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har relevant erfaring som Bogholder eller lign. Gerne fra en større international koncern (ej krav), hvor du med succes har oparbejdet kendskab til de opgaver, der ligger i rollen. Du har en solid regnskabsmæssig forståelse og er motiveret af at løse både standardiserede samt mere komplekse problemstillinger.

Du evner at tilføre virksomheden regnskabsmæssige kompetencer, som kan medvirke til at udvikle det faglige niveau. Du skal ydermere kunne bidrage til implementering af nye tiltag på økonomiområdet samt udvikling af økonomirapporteringen således, at den kontinuerligt er tidssvarende og på et kvalitativt højt niveau.

Du er serviceminded og evner at skabe tillid. Du besidder interessen og evnen for at yde support til afdelingens øvrige medarbejdere. Relevant sparring både internt såvel som med eksterne samarbejdspartnere, f.eks. revisorer og banker, vil falde dig naturligt.

Det er afgørende, at du som kommende Bogholder har et naturligt højt drive kombineret med en solid værktøjskasse og en god IT- og systemforståelse. Derudover har du følgende kvalifikationer:

 • Besidder en veludviklet regnskabsmæssig forståelse.
 • Gerne erfaring med Navision (ej et krav).
 • Besidder interesse for at udvikle og effektivisere hverdagen for både dig selv og teamet.
 • Gode IT-kundskaber og superbruger i Excel.
 • Behersker engelsk i både skrift og tale på et rimeligt niveau.

Som Bogholder får du en varieret arbejdsdag med bred berøringsflade internt såvel som eksternt samt unikke udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en arbejdsplads med 14 højt engagerede og motiverede kollegaer, hvor samarbejde, hjælpsomhed, diskretion og loyalitet vægtes højt.

Om virksomheden:

Yderligere info kan udleveres via kontakt til Search & Select.

 

Del på:

Region:

 • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

Trekantområdet.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund