Search & Select ApS

Dynamisk Økonomichef

Du får ansvaret for udvikling af økonomifunktionen og bliver forretningsmæssig sparringspartner for CEO'en.

Spændende mulighed for den ambitiøse Økonomichef eller Controller, som ønsker et job med stor indflydelse. ST-skoleinventar er en mindre produktions- og projektvirksomhed med ambitiøse vækstplaner. Der er brug for en faglig stærk personlighed, som også kan medvirke til at udvikle forretningen. Du vil få stor mulighed for at præge jobbet, og du vil blive en nøglespiller i virksomhedens ledergruppe. Arbejdspladsen er i Tarm, Jylland.

Din opgave
Du bliver ansvarlig for, at der er et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. Du får ligeledes ansvaret for, at virksomhedens projekter og kontrakter er optimale. Samtidig er det et "must", at du er en kompetent sparringspartner for organisationen i den videre udvikling af virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektopfølgning gennem økonomisk sparring
 • Styring af virksomhedens økonomi, herunder controlling, budgetter herunder cash flows, forecasts og analyser
 • Månedlig økonomisk rapportering til bestyrelsen og til banken, herunder dialog med banken
 • Sikring af ajourføring vedrørende indkøbspriser og honorarer
 • Kontraktformater inkl. procedurer for vedligehold heraf
 • Daglig ledelse af økonomien, HR og administrationsteamet
 • Finansiering og refinansiering af virksomhedens vækstplaner
 • Implementering af optimeringsprocesser og sikring af, at IT-værktøjerne understøtter forretningen optimalt
 • Support til kollegaer i projektforhandlinger med fokus på finansielle og juridiske spørgsmål
 • At bidrage som stærk holdspiller i ledergruppens arbejde, såvel i strategiske som i taktiske forhold

Er du klar til at tage ansvar ?
Vi har store forventninger til dig. Både i optimeringen af økonomiafdelingen og i den strategiske sparring med CEO'en og ledergruppen. Vi forventer også, at du kan aflaste CEO'en ved at løfte de primære opgaver - og bistå bredt i virksomheden. Organisationen er flad, og der er ikke en stor økonomiafdeling. Dette betyder, at du selv skal være med til at udføre/løfte (de økonomiske) arbejdsopgaver.

Du har et indgående kendskab til centrale, økonomiske discipliner fx budgetudvikling, finansiering, risikostyring, controlling og rapportering. Desuden sker din rapportering i et klart og konkret sprog. Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en virksomhed med projektarbejde - men du er fristet af væksten, opbygningen samt den tætte sparring med CEO'en og bestyrelsen.

Det er afgørende, at du besidder en grundlæggende viden inden for finans- og regnskab. Det kan være, at du i dag sidder i en stilling som revisor eller controller og ønsker at tage skridtet videre. Uddannelsesniveau er HD/HA eller lign.

Som person formår du at opretholde en balance mellem det strategiske og det operationelle. Du er en mere end almindelig dygtig IT-bruger, og har erfaring med at implementere IT-værktøjer, som understøtter de finansielle processer. Du har en empatisk gennemslagskraft. Ordentlighed og ansvarlighed en naturlig del at dit DNA. Endelig er åbenhed og holdspiller to ord, der karakteriserer dig og din tilgang i arbejdet, så virksomhedens trivsel er i fokus.

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

6880 Tarm.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund