Search & Select ApS

Anlægsingeniør/Entrepriseleder

Ingeniør/Entrepriseleder med interesse for jord-, anlæg-, kloak- og vejarbejde.                       

Ism Poul Hansen Entreprenører A/S søger vi pt efter en Ingeniør/Entrepriseleder med lyst til entreprenør livet – en ingeniør eller med tilsvarende erfaring -  med begge ben solidt plantet på jorden, og som med godt købmandsskab, i et uformelt miljø, vil være med til at forene kundernes opgaver med den ekspertise og kompetence som virksomheden kan tilbyde, og som du aktivt bliver en del af. 

Virksomheden har base i Grindsted, Sydjylland – deres opgaver befinder sig primært i Midt/Syd-Jylland og på Fyn.  

Poul Hansen Entreprenører A/S er et entreprenørfirma i mellemklassen, og laver stor set alt ”fra fødderne og ned”, men i forbindelse med nedbrydnings opgaver - også ”over knæene”. 

Virksomheden kan tilbyde gode, loyale og engagerede medarbejdere, der sætter en ære i, at gøre tingene rigtigt første gang. Opgaverne og kompetencerne spænder bredt fra kloaksanering, byggemodninger, anlægs- og vejarbejder, nedbrydninger samt meget meget mere. Du vil helt sikkert kunne se din egen indsats i en dynamisk hverdag, hvor du får ansvar fra start til slut. 

Dine opgaver bliver tilpasset til din interesse og erfaring. 

Vi håber, at du har et par års erfaring indenfor anlægsarbejder, og dermed besidder en større eller mindre teknisk erfaring indenfor udførelse af anlægs-og kloak opgaver samt med erfaring i anvendelse af moderne CAD og 3D løsninger indenfor virksomhedens felt. 

Dine opgaver tænker vi omfatter:

Udregning, beregning og indhentning af tilbud, ansvar for opgavernes gennemførelse, kvalitetssikring og økonomistyring af opgaven, kontakt til dine kolleger og medarbejdere, samarbejde med kunder og leverandører – Kort sagt: Alt hvad der forventes til en ukompliceret gennemførelse af virksomhedens kunders forventninger til en succesfuld udførelse af hver opgave - stor som lille. 

Det forventes endvidere, at du er en positiv loyal kollega, samarbejdsvillig på alle niveauer samt med stor lyst til at være en aktiv del af en mellemstor - men uformel entreprenør virksomhed - med et solidt og godt værdigrundlag. 

Der tilbydes gode og positive kolleger, en spændende og afvekslende hverdag, en uformel omgangstone med vægt på, at det skal være en sjov og inspirerende hverdag!

Løn, bil og andre tillæg efter forhandling og kvalifikationer/erfaring.

POUL HANSEN ENTREPRENØRER A/S er hjemmehørende i Grindsted, Sydjylland.

Virksomheden er ca. 50 top engagerede medarbejdere og udfører hovedsagligt jord-, anlægs-, kloak- og vejarbejde i primært det Midt- og Syd-Jyske samt Fyn.

Læs gerne mere om Poul Hansen Entreprenører A/S via: http://www.phe.dk og via https://www.facebook.com/Poul-Hansen-Entreprenører-AS-156981244855749/

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED!!!

Tiltrædelse:

Asap

Arbejdssted:

7200 Grindsted

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund