Search & Select ApS

Projektleder til Danmarks førende totalleverandør af vejudstyr

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens infrastruktur, og har du erfaring med at føre projekter fra start til slut ? Så bliv Projektleder hos Saferoad, som er ekspert i trafiksikre løsninger.

Saferoad har mere end 25 års erfaring med at levere trafiksikre løsninger til stat, kommuner, entreprenører og private virksomheder. Saferoad har brug for en medarbejder, der kan starte projekter og få dem sikkert over målstregen. Du må gerne have erfaring med projektledelse fra en anden branche.

Det vigtigste er, at du:

  • Kan strukturere din egen hverdag, og finder det naturligt at arbejde selvstændigt, så du når i mål uden at tabe pusten
  • Kan kommunikere klart og tydeligt med både kolleger, samarbejdspartnere og kunder
  • Er indstillet på, at opgaverne ofte kræver en spurt til sidst
  • Har ca. 1 - 3 års erfaring med projektledelse - meget gerne fra en anden branche  

Om Saferoad og selve jobbet:

Saferoad´s løsninger omfatter blandt andet vejskilte, afspærring, vejmarkering, autoværn, afmærkning, støjskærme og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen.

At levere effektivt og i store skalaer kræver ekspertise i projektstyring, projektering, rådgivning, montering og udførelse af totalløsninger. Den ekspertise har Saferoad, men de mangler dig på holdet!

Helt overordnet vil du få ansvaret for at styre opgaverne fra igangsætning til afslutning og aflevering til kunden. Undervejs vil dine opgaver blandt andet være:

  • Projekt- og økonomistyring af større og mindre opgaver
  • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning
  • Styring af formænd og underentreprenører
  • Rådgivning om Saferoad´s produkter til deres kunder 

Du vil blive en del af en virksomhed, der konstant tænker i nye løsninger og er med til at øge trafiksikkerheden. Hos Saferoad sætter man et sundt arbejdsmiljø højt, og på det faglige plan vil dine ansvarsområder og opgaver være med til at skærpe og udvikle dine kompetencer indenfor projektledelse.

Læs gerne mere om Saferoad Daluiso A/S via: www.saferoad.dk.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette.

Arbejdssted:

Greve.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund