Search & Select ApS

Lager Koordinator

For vores kunde Pieter Mouritsen Airtech A/S i Vejle søger vi efter en erfaren, selvstændig samt struktureret Lager Koordinator. 

Om jobbet:
En dagligdag med alsidige lageropgaver, hvor en væsentlig del af din rolle vil blive, at sikre lagerstyringen i NAV, og hvor du ikke er bange for at tage ansvar og ejerskab. 

De primære opgaver vil blive:

  • Varemodtagelse
  • Vareforsendelse (plukke og pakke varer)
  • Booke transporter
  • Ekspedere serviceordrer (modtage rep. kunder på lager, oprette ordrer)
  • Ekspedere eksterne lagervarer (administrere udlevering og papirarbejde til eksterne lagre)
  • Truck kørsel
  • Ad hoc (afhentning/leveringer af varer, ærinder)
  • Sikre et organiseret og ryddeligt lager 

I hverdagen vil du referere til Procurement & Logistics manageren. 

Faglige kvalifikationer:
Du er en uddannet lagermedarbejder med nogle års erfaring med samme i en handelsvirksomhed. Derudover har du gode IT-kundskaber - gerne i Navision samt Office pakken. Du taler og skriver dansk. Det er en fordel, at du har kørekort og et truckcertifikat. 

Personlige kvalifikationer:
Som person er du robust og kvalitetsbevidst, og du arbejder effektivt og struktureret for at bevare overblikket - også når det går stærkt. Du bidrager selvfølgelig til den gode stemning, og besidder gode egenskaber til at få tingene til at ske. 

Virksomheden tilbyder:
En stilling i en spændende virksomhed med en flad organisation. Virksomheden har engagerede og hjælpsomme kolleger i en afslappet atmosfære. Lønpakken er med pensionsordning, sundhedsforsikring og andre attraktive personaleforhold. 

Om Pieter Mouritsen Airtech A/S:
Hos Pieter Mouritsen Airtech A/S har man viden om den rigtige, tekniske løsning til applikationer på tværs af brancher indenfor proces- og fremstillingsindustrien. Udlejning og salg af udstyr til produktionsproces er ikke det eneste man beskæftiger sig med. Oveni tilbyder de både rådgivning, engineering og alt under forebyggende vedligehold og reparationer. Med knap 20 års erfaring besidder man lysten og modet til nytænkning med fokus på miljøvenlighed og innovation er en væsentlig faktor i deres forretning.

Læs gerne mere via: www.airtech.dk

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap

Arbejdssted:

7100 Vejle

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund