Search & Select ApS

Business controller/Salgscontroller

ST Skoleinventar har travlt, og derfor søger vi for dem en ekstrovert Business-/Salgscontroller med økonomisk sans til en nyoprettet stilling. Med reference til CFO får du en alsidig stilling, hvor du vil få ansvaret for opfølgning på tilbud og ordrer fra start til slut i en pipeline på et 3-cifret millionbeløb, sikre at alle interne og eksterne deadlines overholdes, således du sørger for at overblikket bevares samt at virksomheden agerer professionelt overfor kunden. Når ordrerne er afsluttede, skal der udarbejdes efterkalkulation.  

Funktionen vil indeholde mange spændende og alsidige opgaver, og du vil selv få mulighed for at være med til at præge stillingen, som vil indeholde 3 hovedområder; salgscontrolling, projektcontrolling og kontraktstyring.

Salgscontrolling vil i starten være hoved fokus, hvor du vil blive ansvarlig for at sikre valide data i pipelinen, som på nuværende tidspunkt er på et 3-cifret millionbeløb. Du vil bl.a. skulle sørge for, at forventede leveringstider er opdateret, at holde styr på kontrakter og sikre, at diverse forpligtelser overholdes. Opfølgning på tilbud og ordrer samt på deadlines i forhold til såvel interne som eksterne interessenter vil også blive din opgave i samarbejde med eksterne sælgere. Du vil skulle forsyne ledelsen, salg og konsulenter med status på salg, rapporter etc. Processerne indenfor debitoropfølgning vil på sigt blive dit ansvar, således at disse til enhver tid er ajourførte. På lidt længere sigt vil du bl.a. også skulle kigge på markedsanalyse.

Fundamentet for projektcontrolling skal herefter videreudvikles i samarbejde med ekstern konsulent, og du vil blive virksomhedens nøgleperson på dette. Målet er at få standardiseret og automatiseret samt at få omfattet så mange projekter som muligt. Dette kræver bl.a. dybdegående analyser, opnåelse af forretningsforståelse, efterkalkulationer etc.

I forhold til kontraktstyring, vil du bl.a. skulle stå for, at en valid database skabes/vedligeholdes med opfølgningspunkter osv.

Da virksomheden agerer i en meget hektisk og dynamisk verden, vil der selvfølgelig også være en del andre ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen.

KVALIFIKATIONER
Din uddannelsesmæssige baggrund er indenfor økonomi/regnskab, gerne med en HD (R). Du må gerne have nogle års erhvervserfaring, men du kunne f.eks. også være nyuddannet revisor eller lign.

Som person er du ambitiøs og har en positiv indstilling, og finder det naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer både med kolleger og eksterne partnere. Du kommunikerer respektfuldt på alle niveauer, og i dagligdagen opfattes du som loyal, engageret, ansvarsbevidst og resultatorienteret. 

Du er i stand til at tage ansvar og arbejder selvstændigt, struktureret og systematisk samt har en professionel tilgang til at løse opgaverne.  

IT KVALIFIKATIONER
Du er habil bruger af diverse IT systemer. En fordel hvis du har erfaring med NAV, BI & MS Office pakken. 

SPROG
Dansk og engelsk på forretningsniveau. 

ST SKOLEINVENTAR A/S TILBYDER
Et spændende og udfordrende job i en organisation i udvikling. Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, der ofte er præget af travlhed, og som stiller store krav til dit engagement. 

Løn i henhold til kvalifikationer samt pensionsordning.  

OM ST SKOLEINVENTAR:
ST Skoleinventar A/S har siden 1950 udviklet, produceret og leveret mere end 20.000 nøglefærdige indretningsløsninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. 

Via egenproduktion og partnerskaber leverer virksomheden produkter og løsninger til både renovering og nybyggeri, og altid med fokus på service, design, ergonomi og slidstyrke. Løsningerne opfylder til enhver tid gældende lovkrav om sikkerhed og miljø, samt den danske branchevejledning om risikomomenter i undervisningen. 

ST Skoleinventar A/S har hovedkontor i Tarm og er med 50 dedikerede medarbejdere repræsenteret i både Danmark, Norge og England. 

Læs mere om ST Skoleinventar A/S på: www.st-skoleinventar.dk 

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette.

Arbejdssted:

6880 Tarm.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund