Search & Select ApS

Approval & Compliance Engineer

I samarbejde med vores kunde VM Tarm A/S søger vi pt efter en dygtig og erfaren Approval & Compliance Engineer til godkendelse af tankvogne med en baggrund som Ingeniør/Maskinmester.

Som Approval & Compliance Engineer hos VM Tarm A/S får du dine egne projekter, hvor du kommer til at arbejde med beregning og dimensionering af tanke. Du bliver en del af Teknisk Afdeling, som består af 21 dedikerede medarbejdere. Du vil indgå i et team på 3 af engagerede og erfarne kolleger, som arbejder med godkendelse og dokumentation af kundespecifikke tankvogne - alt fra kemikalier til biogas og levnedsmidler samt erhvervelse af godkendelser ved relevante myndigheder.

Desuden vil du få en yderst vigtig rolle med support og vejledning omkring godkendelser og trykbærende udstyr - såvel internt som eksternt.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Du er uddannet Ingeniør, Maskinmester eller lign.
 • Du har viden og erfaring indenfor trykbærende udstyr
 • Du har erfaring med komplicerede beregninger og gerne viden omkring korrosion i rustfast stål
 • Du er struktureret og kvalitetsbevidst
 • Du har erfaring med at arbejde projektorienteret

Dine personlige kvalifikationer:

 • Du er en positiv og serviceminded person
 • Du kommunikerer frit og på alle niveauer
 • Du er udadvendt og energisk 
 • Du trives godt i en virksomhed, hvor der stilles krav, og hvor der er gensidigt ansvar

VM Tarm A/S tilbyder:

 • Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du som aktiv holdspiller påtager dig ansvaret for at beregne de kundespecifikke tankvogne. Du har mulighed for personlig udviklling i et miljø med højt aktivitetsniveau
 • Du bliver ansat i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø, og bliver del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling  

Sprog:
Dansk og engelsk i skrift og tale

IT:
Erfaring med MS Office pakken (især Excel) samt habil bruger af diverse IT systemer

VM Tarm A/S som arbejdsplads:
Hos VM Tarm A/S får du spændende udfordringer i en stabil og succesfuld virksomhed. Du får desuden mulighed for at bidrage positivt til verden omkring dig, da VM Tarm A/S satser på en bæredygtig udvikling hos både virksomheden selv og deres kunder. Arbejdsklimaet på VM Tarm A/S er baseret på tillid og loyalitet, og man har en uformel og ligefrem kultur med en flad organisation, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Det betyder også, at den enkelte medarbejder har stor indfyldelse på sit eget arbejde. VM Tarm A/S satser på langvarige ansættelsesforhold og på langvarige kunderelationer.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Om virksomheden: 

VM Tarm A/S producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet.

Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på ca. 200 - 300 tankevogne har medført et dybdegående kendskab til udvikling, konstruktion og produktion af tankvogne og tanktrailere.

VM Tarm A/S er i alt ca. 250 ansatte, og råder over et samlet areal på 51.000 kvm, hvoraf 23.000 kvm er under tag og benyttes til produktion og montage, service, el-installation, komponentfremstilling og administration i Vestjylland.

Produktpalletten omfatter fodertanke, gylletanke, kemitanke, mælketanke, fisketanke, olie-/benzintanke, slamsugere, eksplosionstanke og øltanke.

Læs gerne mere om VM Tarm via www.wmtarm.dk

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

6880 Tarm

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund