Search & Select ApS

Datadreven Business Controller

Datadreven Business Controller søges til spændende job i SAFEROAD Daluiso A/S (Greve, Odense, Aalborg, Aarhus og/eller hjemmefra (fleksibelt arb. plads) 

Har du stærke analytiske evner og motiveres du af, at understøtte forretningen med relevant, forretningsorienteret Business Partnering, så er du måske SAFEROAD´s nye Business Controller.

SAFEROAD er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle trafikanter. De har hjulpet staten, kommuner, entreprenører og private virksomheder i mere end et kvart århundrede. Deres løsninger omfatter bl.a. vejskilte, afspærring, vejmarkering, afmærkning, støjskærme og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen. Virksomheden er eksperter i projektstyring, projektering, rådgivning, montering og udførelse af deres totalløsninger – med andre ord er SAFEROAD med helt fra design- og rådgivningsfasen og frem til og med installation og vedligehold.

Virksomheden er en del af Saferoad koncernen med ca. 2.700 ansatte og du vil blive en del af en innovativ og dynamisk virksomhed, der har et godt og engageret arbejdsmiljø.

SAFEROAD er i kraftig vækst og har behov for at styrke organisationen, så de fortsat kan yde den bedste service til kunderne som landets største skilte- og afspærringsvirksomhed. 

Om jobbet:

Som Business Controller på SAFEROAD´s hovedkontor i Danmark, får du en vigtig rolle med et stort selvstændigt ansvar, hvor du kommer tæt på forretningen, og hvor du selv er med til at påvirke og udvikle din rolle.

Dit overordnede ansvar bliver at sikre valid, værdiskabende og forretningsorienteret controlling ud mod Saferoads forretningsenheder. Derudover vil du drive en stor del af månedsafslutning og rapporteringen til ledelse og moderselskab i Norge. Ydermere får du også en vigtig rolle i forbindelse med den løbende udvikling og forbedring af eksisterende processer på tværs af organisationen.

Du bliver en del af Business Support, der varetager alle opgaver indenfor regnskab, rapportering og business support. Med reference til økonomichefen kommer du til at indgå i et team på 4 engagerede kollegaer, hvor man arbejder forretningsdrevet med fokus på at være en værdiskabende partner for forretningsenhederne. 

Du får en varieret hverdag og dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Deltage i månedsafslutning og rapportering til ledelse og moderselskab i Norge
  • Controlling af afdelingsregnskaber og projekter herunder afvigelsesforklaringer
  • Understøtte forretningen med analyser og business cases
  • Udarbejdelse af budgetter og forecasts
  • Drive forbedringstiltag på tværs af organisationen
  • Videreudvikle og forbedre eksisterende processer
  • Vedligeholdelse af masterdata og interne/eksterne statistikker 

Om dig:

Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse - Cand. Merc. AUD, HD eller lignende og evt. revisor baggrund. Du har flere års erfaring som Controller. Det er et plus med erfaring fra en produktions- og/eller projektvirksomhed. 

Din regnskabsmæssige værktøjskasse er i orden og du er naturligt nysgerrig på, hvordan du kan skabe værdi i organisationen. Dit analytiske, talstærke og kvalitetsbevidste mindset gør dig i stand til at udfordre, optimere og se nye muligheder.  

Du er en proaktiv samt dynamisk person, der vil være med til at flytte Business Support til næste niveau, samt tillige en teamplayer, der forstår vigtigheden i fællesskabet og har drive til at være ”et skridt foran”. 

Du taler og skriver engelsk, er IT- og systemstærk, benytter Office-pakken som værktøj, og er skarp til at gennemskue sammenhænge mellem systemer og data. Du er superbruger i Excel, de gængse ERP-systemer og BI platforme. Erfaring og interesse i RPA er en fordel. Saferoad anvender i dag Navision og Cognos til rapportering. 

Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed i udvikling, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø og en frisk omgangstone. Kulturen bygger på værdierne omtanke, drive og integritet. Har du lyst til at være med på en udviklingsrejse i en international virksomhed i en central rolle, så har du her muligheden. Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for personlig udvikling samt fleksible ansættelsesforhold. 

Læs gerne mere om SAFEROAD:

www.saferoad.dk 

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

Greve, Odense, Aalborg, Århus og evt hjemmefra (Fleksibel arb plads)

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund