Search & Select ApS

PTA Specialist

PTA-Medarbejder med speciale i produktstruktur og konfiguration

For EXHAUSTO søger vi pt en dygtig og ambitiøs PTA-medarbejder med speciale i konfiguration og produktstruktur. Der vil være mulighed for at sætte et stort aftryk på den fremtidige situation, da der vil være et skifte på EXHASUTO’s ERP-platform, som vil være SAP i fremtiden. Så brænder du for produkt arkitektur og avancerede produkt konfigurationer, vil jobbet hos EXHAUSTO måske være noget for dig.

Stillingen:

Med reference til Fabrikschefen, men i tæt samarbejde med det øvrige team, kommer du til at indgå i PTA teamet omkring produkt arkitektur, oprettelse og vedligehold af produkt konfiguratorer i deres ERP-system Infor Smart Office (M3).

Deres produkt konfiguration er tæt integreret med deres produktvalgsprogram ExselectPro og deres maskinparkog skal virke i produktion, så jobbet kræver tæt samarbejde med mange forskellige snitflader.

EXHAUSTO´s virksomhedskultur baserer sig på følgende værdier;

Respekt, engagement og tillid, hvilket er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle i din tilgang til opgaverne.

Opgaverne vil bestå i:

• At være med til at sætte rammerne for EXHAUSTO’s produktstruktur
• At opbygge og vedligeholde produkt konfiguratorer
• At sikre et korrekt planlægnings- og kalkulationsgrundlag
• At samarbejde med PM om ExselectPro samt med maskinprogrammører om OPS
• At deltage arbejdet med afvikling af Engineering Changes
• At indgå som projektdeltager i R&D’s udviklingsprojekter
• At havde et tæt samarbejde med produktionen
• At være klar til rejsen over på SAP
• At være med til at udfordre og styrke nuværende processer
 

Erfaring og kvalifikationer:

Du har en relevant teoretisk baggrund f.eks. som produktions teknolog, maskintekniker, ingeniør eller lignende. 

Erfaring fra en produktionsvirksomhed og arbejdet med konfigurerede produkter. Det vil absolut være en fordel at have en teknisk forståelse. 

Du har en god analytisk sans og udfordrer gerne vanetænkning. Du arbejder struktureret og trives med flere projekter på en gang. Desuden skal du kunne acceptere hurtige og mange forandringer.

Jobbet vil kræve et ret omfattende produkt og ERP-kendskab, så det forventes, at der bliver en længere oplæringsperiode. 

EXHAUSTO arbejder med Infor Smart Office (M3) nu

Virksomheden vil skifte til SAP om nogle år, og kendskab hertil vil absolut være en fordel

Man arbejder i tværorganisatoriske projekter, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Som person er du faglig stærk og arbejder selvstændigt med et stort drive.

Du kommunikerer godt i hele organisationen, og er en teamplayer med et godt humør. Vigtigt er også, at du brænder for det, du laver. 

Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Du behersker engelsk i skrift og tale. 

Virksomheden tilbyder:

EXHAUSTO tilbyder dig en selvstændig og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer. Jobbet byder på gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn forhandles individuelt og vil afspejle kvalifikationer.

Er du interesseret i stillingen, og besidder du de beskrevne kvalifikationer, så send din ansøgning via linket.

Om EXHAUSTO:

EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.

Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge, og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt ca. 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen ca. 1.300 medarbejdere og har en omsætning på ca. 220 mio. EURO. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over, og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.exhausto.dk og om ALDES på www.aldes.com.

Del på:

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

5550 Langeskov

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund