Search & Select ApS

Økonomichef

Med reference til den danske General Manager får du ansvaret for økonomifunktionen i den danske Business Unit, herunder ledelse af 2 dygtige og engagerede medarbejdere. Du indgår samtidig i den danske ledergruppe og forventes at bidrage aktivt til virksomhedens samlede strategiske udvikling. Du får stor mulighed for at påvirke og præge – og du er tæt på beslutningerne. 

Dit primære fokus vil være at sikre den løbende, retvisende månedsrapportering herunder udarbejdelse af budget samt kvartalsvise justeringer af forecast og løbende opfølgning på cash flow. Du arbejder desuden tæt sammen med koncernens centrale økonomifunktion i Malmø - også i forhold til udvalgte analyser. 

En anden central opgave er løbende business controlling af såvel supply chain som sales, hvor du forventes at være en god støtte og sparringspartner til de enkelte afdelingsledere. Målet er at sikre, at de økonomiske indsigter bringes i spil til løbende forbedringer og udviklingsaktiviteter. 

I forhold til udarbejdelsen af det eksterne regnskab og skat er der god støtte at hente hos koncernens revisionspartner. Den operationelle bogføring er outsourcet til et polsk selskab og er velfungerende, men du og din afdeling har naturligvis et tæt samarbejde hermed.

Det forventes, at du har dit udgangspunkt på Hilding Anders Danmark A/S’ lokation i Horsens sammen med den kommercielle ledelse, og at du samtidig har mulighed for 2-4 arbejdsdage pr. måned på lokationen i Hurup Thy, hvor virksomhedens fabrik er beliggende.

Rejseaktivitet uden for Danmark er begrænset. 

Energisk og solidt fagligt funderet med et godt overblik

Du er sandsynligvis uddannet cand.merc., og kan derudover genkende dig selv i følgende:

 • minimum 3 års erfaring med økonomistyring, business controlling og rapportering - gerne fra en produktions- og handelsvirksomhed i en større koncern
 • sikrer god balance mellem detailfokus og sikring af overblik samtidig med, at du har solid erfaring med stramme deadlines
 • ledererfaring 
 • har indgående erfaring med IT-værktøjer (herunder BI) samt ERP-systemer, og er naturligvis MS Excel superbruger
 • begår dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale 

Som person er du

 • uformel og pragmatisk med en professionel attitude og et positivt mindset
 • ansvarsbevidst, tydelig og motiverende i din kommunikation og du trives i en travl hverdag
 • god til at arbejde selvstændigt inden for givne rammer og fungerer godt i samarbejde på tværs af organisationen
 • initiativrig, operationel og struktureret – du er den, der får tingene gjort og følger op 
 • energisk, team player og besidder godt humør

Lyder dette som en god og spændende udfordring for dig, så hører vi meget gerne fra dig.  

Vi ønsker naturligvis den rigtige til jobbet, men vi ønsker også en hurtig proces, så vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt. 

Om virksomheden

Hilding Anders International har siden 1939 udviklet og produceret senge og madrasser og har i dag en portefølje på mere end 20 stærke sengemærkevarer, heriblandt Jensen og Dunlopillo. Hilding Anders International driver i dag forretning på 40 markeder og er markedsledende i Europa, Rusland og Asien. Koncernen har en omsætning på ca 7,5 mia. DKK, har ca. 10.000 ansatte og har produktionsfaciliteter på 23 fabrikker globalt. Hovedkontoret er beliggende i Malmø, og det danske selskab Hilding Anders Danmark A/S har adresse i Horsens og Hurup Thy. 

Det danske selskab Hilding Anders Danmark A/S omfatter ca. 150 medarbejdere. I Hurup Thy er virksomhedens fabrik beliggende, mens afdelingen i Horsens udover showroom omfatter, salgskontor, marketing og økonomi. 

Læs meget gerne mere om virksomheden via: www.hildinganders.com

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

8700 Horsens

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund