Search & Select ApS

Shipping Manager

Hilding Anders - Photos | Facebook

Vil du være med til at afvikle/udvikle distribution og shipping i en solid virksomhed, der fremstiller verdens bedste senge og madrasser? Trives du i spændingsfeltet mellem ledelsesansvar og hands-on-opgaver – hvor fællesnævneren er, at sikre høj effektivitet og leveringsevne?

”Vi er utrolig stolte af vores virksomheds gode historie, men vi vil også gerne være stolte af vores fremtidige retning – og her kommer du ind", siger Hilding Anders A/S.

Velkommen til Hilding Anders

Hos Hilding Anders bliver du budt velkommen i Hurup Thy, hvor ca. 150 medarbejdere udvikler og producerer senge og madrasser i højeste kvalitet, bl.a. Dunlopillo. Hilding Anders er en global virksomhed på 40 markeder med omkring 10.000 ansatte og 23 fabrikker.

På kontoret i Hurup Thy, hvor den store fabrik også ligger, kommer du til at lede Shipping-teamet. 

”Vi arbejder målrettet på at skabe kvalitetsprodukter til alle behov – fra det simple og til det eksklusive – og herigennem forbedre folks liv gennem god søvn,” siger Hilding Anders A/S.

Tag styringen på driften af shippingaktiviteterne

Som Hilding Anders´s nye Shipping Manager får du det overordnede ansvar for at sikre, at driften af virksomhedens distributions- og shippingaktiviteter er stabil og desuden udvikles og optimeres. Gennem dine opgaver får du hurtigt et godt netværk – både internt i virksomheden, men også eksternt hos leverandører og transportører.

Din hverdag bliver utrolig varieret, og du kommer både til at deltage i strategiske og taktiske drøftelser, retning og ledelse, men også til at varetage mere hands-on-opgaver.

Specifikt får du bl.a. ansvaret for at:

  • lede og koordinere medarbejderne i dit shippingteam 
  • drive og udføre optimeringsopgaver og -projekter på det logistiske område
  • håndtere fragtforhandlinger med transportører i samarbejde med fabriksdirektøren
  • styre og udføre transportbookinger
  • sikre håndtering og opfølgning af interne fragtforespørgsler samt problemløsning heraf.

Da din arbejdsdag typisk vil være meget omskiftelig, forventer vi en høj grad af fleksibilitet fra din side – til gengæld vil du få stor frihed til selv at planlægge, hvordan du løser dine opgaver.

Shippingerfaring og en lyst til at lede

Med dine gode brancheerfaringer i bagagen har du nu lyst til bl.a. at udvikle dine ledelsesevner og bruge dem til at motivere folk omkring dig. Som en stærk forhandler med en naturlig nysgerrighed på mennesker, begår du dig desuden godt i et internationalt miljø. 

Samtidig bliver du ikke slået ud af, at skiftende omstændigheder hurtigt kan påvirke din hverdag og dine opgaver, og du er god til at udfordre status quo, når det er relevant.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • har en speditøruddannelse eller tilsvarende
  • muligvis har lidt ledelseserfaring, eller evnerne og viljen til at udvikle dig til at blive en dygtig leder
  • flere års erfaring inden for shipping og/eller distribution
  • taler og skriver flydende dansk og solidt engelsk.

Få gode muligheder i en ambitiøs, international organisation

Du får en unik mulighed for at fortsætte din karriere i en ambitiøs organisation med over 10.000 medarbejdere globalt, og du vil fra dag ét være med til at sætte præg på den fortsatte rejse for Hilding Anders Danmark A/S.

Du vil også få rig mulighed for personlig udvikling gennem virksomhedens vækst, som leder og gennem sparring med dine erfarne og kompetente kollegaer.

Hos Hilding Anders bliver en del af en virksomhedskultur, hvor den enkelte medarbejder agerer med respekt, fleksibilitet og et kundeorienteret mindset. Hos Hilding Anders A/S er kunden i centrum, og alle går langt for at give den bedst mulige oplevelse og service.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. 

Om Hilding Anders

Hilding Anders International har siden 1939 udviklet og produceret senge og madrasser og har en portefølje på mere end 20 stærke sengemærkevarer, heriblandt Jensen og Dunlopillo.

Hilding Anders International driver i dag forretning på 40 markeder og er markedsledende i Europa, Rusland og Asien. Vi omsætter for cirka 7,5 mia. DKK, har omkring 10.000 ansatte og har produktionsfaciliteter på 23 fabrikker globalt.

Læs meget gerne mere om virksomheden via: www.hildinganders.com.  

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Vi afholder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

7760 Hurup Thy

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund