Search & Select ApS

Planlægningschef

Hilding Anders - Photos | Facebook

Vil du være en central del i forhold til den strategiske og ledelsesmæssige retning i en solid virksomhed, der fremstiller verdens bedste senge og madrasser? Er du motiveret af at lede dine medarbejdere, og vil du være med til at optimere processer, så man sammen sikrer den optimale anvendelse af ressourcer?

”Vi er utrolig stolte af vores virksomheds gode historie, men vi vil også gerne være stolte af vores fremtidige retning – og her kommer du ind”, siger Hilding Anders A/S.

Velkommen til Hilding Anders og planlægningsteamet

Hos Hilding Anders bliver du budt velkommen i Hurup Thy, hvor ca. 150 medarbejdere udvikler og producerer senge og madrasser i højeste kvalitet, bl.a. Dunlopillo. Hilding Anders er en global virksomhed der spænder over 40 markeder med omkring 10.000 ansatte og 23 fabrikker.

På kontoret i Hurup Thy, hvor den danske fabrik også ligger, kommer du til at lede medarbejdere i planlægningsteamet. Samtidig bliver du en del af deres ledelsesteam, hvor strategiske og taktiske drøftelser/beslutninger foregår. Her er man pt. i gang med at lægge strategien for rammerne for deres fremtidige virksomhed, der som mange andre er under forandring.

”Vi arbejder målrettet på at skabe kvalitetsprodukter til alle behov – fra det simple og til det eksklusive – og herigennem forbedre folks liv gennem god søvn”, siger Hilding Anders A/S.

Sæt retningen for driften af produktionen

Som ny Planlægningschef får du det overordnede ansvar for planlægning og sikring af driften af produktionen. Du får samtidig en andel i at udvikle og implementere virksomhedens overordnede strategi indenfor området.

Specifikt får du bl.a. ansvaret for at:

  • demand processen og master data
  • igangsætte produktioner og indkøb med udgangspunkt i forecasts og kundeordrer
  • optimere løbende arbejdsgange og de administrative processer i ansvarsområdet
  • drifte og udvikle ERP-systemet M3 samt finplanlægningssystemet SWB
  • Sikre en realiserbar og optimeret produktionsplan

Erfaren og motiverende leder

Med dine gode menneskekundskaber, din ledelseserfaring og overordnede forretningsforståelse kan du motivere dine medarbejdere og formidle forandringer, selv når de ikke bliver budt velkomne med åbne arme. Samtidig er du eminent til at se fremad og til at udfordre status quo, så målet hele tiden er optimering for både medarbejdere og virksomheden.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • har erfaring fra lignende stilling, inklusive ledelseserfaring 
  • har en relevant teknisk-, procesmæssig- eller lederuddannelse
  • taler og skriver flydende dansk og solidt engelsk 

Få gode muligheder i en ambitiøs, international organisation

Du får en unik mulighed for at fortsætte din karriere i en ambitiøs organisation med over 10.000 medarbejdere globalt, og du vil fra dag ét være med til at sætte præg på den fortsatte rejse for Hilding Anders Danmark A/S.

Du vil også få rig mulighed for personlig udvikling gennem virksomhedens vækst, som leder og gennem sparring med dine erfarne og kompetente kollegaer.

Hos Hilding Anders bliver du en del af en virksomhedskultur, hvor den enkelte medarbejder agerer med respekt, fleksibilitet og et kundeorienteret mindset. Hos Hilding Anders A/S er kunden i centrum, og alle går langt for at give den bedst mulige oplevelse og service.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. 

Om Hilding Anders

Hilding Anders International har siden 1939 udviklet og produceret senge og madrasser og har en portefølje på mere end 20 stærke sengemærkevarer, heriblandt Jensen og Dunlopillo.

Hilding Anders International driver i dag forretning på 40 markeder og er markedsledende i Europa, Rusland og Asien. Vi omsætter for cirka 7,5 mia. DKK, har omkring 10.000 ansatte og har produktionsfaciliteter på 23 fabrikker globalt.

Læs meget gerne mere om vores virksomhed via: www.hildinganders.com.  

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Vi afholder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

7760 Hurup Thy

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund