Search & Select ApS

Teknisk Salgskonsulent

Sælger med viden/erfaring fra trafik og teknik søges til ny opslået job i Saferoad Daluiso A/S.

Har du lyst til at sætte dit aftryk på Saferoads pallette af ITS produkter og services samt til at flytte deres Nordiske markedsposition til næste niveau, så er du måske deres nyeste medlem af salgsorganisationen?

Til en ny opslået stilling søger vi en teknisk salgskonsulent med brancheviden om ITS, LED tavler og styring af disse. Du vil få hele Danmark som dit salgsområde, men vil samtidig indgå i et fælles Nordisk kompetencecenter med kollegaer i Saferoad fra Norge og Sverige kaldet SafeTech. Du vil indgå i et samarbejde med deres sælgere på traditionelle skilte og afspærringsudstyr, som i dag servicerer de mere end 50 kommuner de har indkøbsaftaler med. De vil qua deres relationer og knowhow være med til at genere salgs leads og kontakter du kan tage over på.

Du skal være i stand til at arbejde alene og have en evne til at følge og lede projekter igennem hele processen, dog med støtte fra deres kompetencecenter og den danske salgsorganisation.

Du vil referere til salgschefen i Danmark, der vil bistå dig i den daglige proces, og som også vil være repræsenteret i SafeTech organisationen.

Vi forventer du er proaktiv, og at du er engageret i din rolle, da markedet er forholdsvis nyt for Saferoad i Danmark, og man har store ambitioner for dette område som supplement til deres traditionelle forretning.

Dit arbejdsområde vil være i hele Danmark, men du har mulighed for at arbejde ud fra en af deres 4 lokationer Odense, Greve, Aarhus, Aalborg eller arbejde hjemmefra (fleksibel arbejdsplads).

Om Saferoad og om selve jobbet:

SAFEROAD er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle trafikanter. De har hjulpet staten, kommuner, entreprenører og private virksomheder i mere end et kvart århundrede. Deres løsninger omfatter bl.a. vejskilte, afspærring, vejmarkering, afmærkning, støjskærme og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen. Saferoad Daluiso er eksperter i projektstyring, projektering, rådgivning, montering og udførelse af totalløsninger – med andre ord er de med helt fra design- og rådgivningsfasen og frem til og med installation og vedligehold.

Som en del af Saferoad koncernen med ca. 2.700 ansatte vil du blive en del af en innovativ og dynamisk virksomhed, der har et godt og engageret arbejdsmiljø.

Saferoad er i kraftig vækst, og har behov for at styrke organisationen, så de fortsat kan yde den bedste service til kunderne som landets største skilte- og afspærringsvirksomhed.

Konkrete arbejdsopgaver:

  • Opsøgende salg ved nuværende og nye kunder indenfor det tekniske område
  • Kalkulere og udarbejde tilbud på mindre opgaver selvstændigt – større opgaver udføres i samarbejde med Bidmanager
  • Ajourføring af egne kunder i CRM-system
  • Overdragelse af opgaver fra salg til projekt
  • Deltagelse i konferencer og udstillinger
  • Afholde arrangementer for kunder

Dine kompetencer/erfaring:

  • Du trives med at have mange bolde i luften
  • Du har en god teknisk forståelse
  • Du har gode formuleringsevner i skrift og tale
  • Du er god til at kommunikere med forskellige typer af mennesker
  • Gerne kendskab til Vejreglerne
  • Erfaring inden for det specifikke område - Viden og erfaring i tekniske produkter

Helt overordnet vil du få ansvaret for at styre opgaverne fra igangsætning til afslutning og aflevering til kunden.

Du vil blive en del af en virksomhed, der konstant tænker i nye løsninger, der er med til at øge trafiksikkerheden. Hos Saferoad sætter man et sundt og vedkommende arbejdsmiljø højt, og du vil blive en del af et dynamisk salgsteam, hvor det samlede resultat vægter højere end personlig succes. På det faglige plan vil dine ansvarsområder og opgaver være med til at skærpe og udvikle dine kompetencer indenfor salg og du vil indgå i et team med nogle af de største kapaciteter inden for vejudstyr.

Se meget gerne mere om virksomheden her: www.saferoad.dk                                                                                                                                                         

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Syddanmark
  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Vi afholder løbende interviews, og ansætter når vi har fundet den rette.

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette.

Arbejdssted:

Flere muligheder.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund