Search & Select ApS

Planlægger til Aalborg

Tide Bus Danmark - YouTube

Vil du være en af de vigtige spillere der skal sikre optimal anvendelse af Tide Bus´ vigtigste ressource - chaufførerne?
 

Planlægningsafdelingen i Tide Bus er det første led i værdikæden som danner hele fundamentet for en sund og trimmet forretning. Det er her de første brikker bliver lagt i et puslespil med mange variabler.
 

Opgaven er kompleks og kræver et indgående kendskab til forretningen, Så der vil være en grundig oplæring værdikæden.
 

Velkommen til Tide Bus! 

Din primære opgave bliver at planlægge og lave vagter til chaufførerne, på baggrund af de kontrakter Tide Bus Danmark har indgået med forskellige Trafikselskaber. Din hverdag vil derfor være præget meget af komplekse problemstillinger, analyser af vagter med optimering for øje og indsigt i overenskomsten, der sætter rammen for chaufførernes arbejde.
 

Du vil arbejde i et team af 4 personer og få bred kontakt til ledere og tillidsvalgte. Du vil referere til den Logistik Ansvarlige.
 

Mere konkret bliver dine primære opgaver:

  • Løbende planlægning og optimering af vognløb. Du får ansvaret for vagter og turnus for et eller flere geografiske områder
  • Analyse af udviklings- og forbedringspotentialer. I planlægningssystemet Hastus kan du simulere vagter i forbindelse med køreplanskifte, så du kan forbedre og optimere planlægningen
  • Kontrol af data som fx køreplaner og afregningsgrundlag fra trafikselskaber. Du skal bidrage til den generelle optimering og regelopsætning i deres algoritmebaserede planlægningssystem
  • Dialog med driftsområder, driftsledere og medarbejderrepræsentanter om planlægningsspørgsmål – samt håndtering af overenskomst for kollektiv trafik, samt køre- og hviletidsbestemmelser
  • Produktionsprognoser til tilbudsgivning og budget 

Solid problemknuser og gode sociale evner

For at få succes i jobbet skal du være god til at gennemskue mange variabler og koble dem til hverdagens praktiske udfordringer. 
 

Om virksomheden:
Tide Bus Danmark er en af landets største busoperatører. De har omkring 1.000 medarbejdere, som hver dag knokler for at give danskerne gode rejseoplevelser
Tide Bus Danmark er ejet af den norske koncern Tide ASA, som er Norges næststørste virksomhed inden for persontransport og kan spore sin historie mere end 100 år tilbage.
Tide Bus Danmark har eksisteret siden 2008, hvor virksomheden blev oprettet, efter at Tide AS vandt udbuddet af bybuskørsel i Odense Kommune. Siden har de også vundet kontrakter på buskørsel i Syd- og Sønderjylland, på Fyn og i Midtjylland og nu senest i Nordjylland og på Sjælland.
I 2013 startede Tide Bus Danmark, som den første busoperatør i Danmark, kørsel med gasdrevne rutebusser i Fredericia. Derudover vandt de i 2015 udbuddet af kørsel med gasdrevne busser i Silkeborg, desom vi satte i drift i 2016. Fra 2021 er de blandt de første vognmænd med El-drevne busser, når de i årene frem skifter diesel ud med El på deres kontrakter i Esbjerg, Herning, Næstved og Ålborg.

Del på:

Region:

  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

9000 Aalborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund