Search & Select ApS

Konstruktør til Teknisk afd. med håndværksmæssig baggrund

Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne. 

Som konstruktør hos VM Tarm får du dine egne projekter. Du skal være med til at sikre, at kunden får den bedste tankvogn til den konkrete opgave. Derudover består arbejdet bl.a. af konstruktion og design af nye løsninger indenfor en specifik produktgruppe. Som konstruktør på VM Tarm bliver du en del af teknisk afdeling, hvor de er 22 dedikerede medarbejdere.

VM Tarm lægger stor vægt på en professionel indstilling, men også at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde. Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du som aktiv holdspiller påtager dig ansvaret for at udvikle de områder, der hører til teamet.

Erfaring

 • Du er uddannet ingeniør, produktionsteknolog eller maskintekniker med viden og erfaring indenfor konstruktion og 3D-tegning
 • Gerne erfaring fra tank/lastbilbranchen
 • Du har solid erfaring med 3D-CAD programmer, gerne Solid Works
 • Du har erfaring i styrkeberegning, drivsystemer og hydraulikopbygninger
 • Du har erfaring med at arbejde projektorienteret
 • Du kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale

Personprofil

 • Du er struktureret og kvalitetsbevidst
 • Du er er en positiv og serviceminded person
 • Du er udadvendt og energisk samt kan kommunikere frit på alle niveauer
 • Du trives godt i en virksomhed, hvor der stilles krav, og hvor der er gensidigt ansvar

VM Tarm tilbyder

Ansættelse i en familieejet og innovativ virksomhed med ambition om at gøre en positiv forskel. VM Tarm har et inspirerende arbejdsmiljø med gode kollegaer, højt til loftet og stort fokus på trivsel og sundhed. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Udover almindelige personalegoder som sundhedsforsikring, pension og kantineordning har man også en cykelbonus, mulighed for skovtur i arbejdstiden, fri adgang til den lokale idrætshal osv. 

Deres tekniske afdeling råder over det mest effektive og opdaterede udstyr og software. De har bl.a. altid den nyeste version af Solid Works og PDM. 

Tiltrædelse

Efter aftale, stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen.

Om virksomheden: VM Tarm A/S producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet.

Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på 250-300 tankvogne har medført et dybdegående kendskab til udvikling, konstruktion og produktion af tankvogne og tanktrailere.

VM Tarm er i alt ca. 250 ansatte, og råder over et samlet areal på 51.000 kvm, hvoraf 24.000 kvm er under tag og benyttes til produktion og montage, service, el-installation, komponentfremstilling og administration i Vestjylland. 

Produktpaletten omfatter fodertanke, gylletanke, kemitanke, fisketanke, mælketanke, olie-/benzintanke, slamsugere og øltanke. 

Læs gerne mere om VM Tarm via www.vmtarm.dk

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12. august 2022 (finder vi den rette inden, lukker vi den evt tidligere)

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

6880 Tarm

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund