Search & Select ApS

Salgsleder

For vores kunde HOLMRIS B8´s Small Medium Business (SMB) afdeling søger vi en ny teamleder, da den nuværende leder har fået nye spændende udfordringer internt.

I afdelingen håndterer man primært kunder, der ikke har brug for at have en sælger tilknyttet til fysisk besøg inden et salg. Det kan være salg til alle segmenter og inkluderer både nysalg, indretninger, supplerende salg eller salg af reservedele.

Man håndterer salget fra både punchout-løsninger, webshop-, mail- samt telefonbestillinger.

I afdelingen håndterer de også de indgående opkald på deres hovedtelefon samt fælles mails til salg, og sørger for kunderne fordeles korrekt fra start. Dermed sikres den bedst mulige kundeoplevelse.

Hver sælger er sin egen interne salgsbackup, d.v.s. at man håndterer således både salg og ordrebehandlingen i afdelingen.

Afdelingen består af 1 receptionist, 2 interne sælgere og dig. Hele teamet sidder i Løsning. Det er et velfungerende team, der vægter det gode samarbejde og fælles sparring højt.

 

Forventninger ift den nye Salgsleder:

En initiativrig kollega der naturligt indgår i den daglige drift og har et strategisk overblik. Det er vigtigt, at du har forståelsen for den gode købs-/salgsoplevelse samt er klar på at videreudvikle opgaverne i afdelingen og salget til SMV-segmentet til nye højder både off- og online.

Besiddelse af forståelse for E-commerce vil være et stort plus, og det er nødvendigt, at du har teknisk snilde, da man arbejder i flere forskellige programmer/har overlappende ansvarsområder.

Såfremt du har prøvet lidt team ledelse vil det være at foretrække, men ikke nødvendigvis et krav.

 

HOLMRIS B8 tilbyder: 

En alsidig stilling med et stort ansvar og et miljø, hvor der er højt til loftet samt hvor det forventes, at du byder ind ift evt forandringsforslag mm.

Mange års erfaring fra branchen, gode/kvalificerede/hjælpsomme kolleger, højt til loftet samt fleksibilitet,

 

Sprog: 

  • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale

IT: 

  • Habil bruger af div. IT systemer og kendskab til C5 & Dynamics vil være en fordel

 

Om virksomheden:

Læs gerne mere om virksomheden via www.holmrisb8.com    

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

8723 Løsning

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund