Search & Select ApS

Lønningsbogholder (vikariat)

Lønningsbogholder på deltid til Poul Hansen Entreprenører A/S – barselsvikariat

Da Poul Hansen´s nuværende lønningsbogholder er kommet i lykkelige omstændigheder, søger de, til hurtig tiltrædelse, en erfaren kontormedarbejder – primært med lyst til - og forståelse for - løn og gage afvikling i deres entreprenørforretning.

Opgaven består primært i at have ansvaret for afvikling af deres time- og måneds lønninger.

Time lønninger afregnes ud fra indkomne dag- og ugesedler – lønkørsel hver 14. dag. Funktionærer som bekendt ved udgangen af hver måned.

Poul Hansen Entreprenører A/S er i alt ca. 50 ansatte i deres selskaber.

De anvender Lessor lønsystem. Kendskab til dette system vil selvfølgelig være en fordel, men vigtigst er lysten til at arbejde med løn og bogholderi.

Ud over lønkørsler og dertil hørende opgaver, vil der tillige være andre naturligt forekommende opgaver i forbindelse med bogholderiet.

Der er tale om et barselsvikariat på forventeligt 1,5 år, men sandsynligvis også mulighed for et videre forløb afhængig af kandidatens ønsker og behov.

Stillingen er i dag besat med en 20 timers ugentlig ansættelse, men er skalerbart fra 15 til 25 timer alt efter behov og ønsker (og måske mere).

I det vi håber, at ovenstående vil kunne have din interesse, er du velkommen til at uploade dit CV og ansøgning via linket.

Har du brug for yderligere info omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør hos Poul Hansen Entreprenører A/S Erik Yan på tlf. 2070 7999 eller Charlotte Baisgaard hos Search & Select for yderligere oplysninger.

Poul Hansen Entreprenører A/S tilbyder en selvstændig stilling i et godt, sundt og velfungerende entreprenørfirma.

De er et uformelt team, der ligger stor vægt på ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed både i forhold til medarbejdere og i forhold til kunder.

Sprog:
Primært dansk

IT:
Habil bruger af div IT systemer - især lønsystemer

Læs gerne mere om Poul Hansen Entreprenører via nedenstående link:
PHE - Poul Hansen Entreprenører A/S

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

7200 Grindsted

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund