Search & Select ApS

Key Account Manager til kreativt løsningssalg

Motiveres du af at opnå resultater og af at drive salget? Er du kreativt tænkende og god til at opbygge stærke relationer? Trives du med at skabe nye kunder og drive salgsprocesser? 

Sign Partner A/S er i vækst og har succes og mangler derfor en dygtig Key Account Manager, der skal opbygge og drive salg af løsninger indenfor facadeskiltning og displays til nye og eksisterende erhvervskunder. 

Jobbets indhold:
Din fornemste opgave bliver at markedsføre virksomheden og opsøge nye potentielle kunder, pleje og udvikle eksisterende kunder, yde professionel rådgivning og sælge de bedste løsninger. Kunderne er både større private detailkæder til små og store private samt offentlige virksomheder. 

Personlige og faglige kompetencer:

  • Vi ser meget gerne, at du har erfaring fra branchen eller en lignende branche med løsningssalg (skilte, visuel kommunikation, belysningsløsninger, teknisk løsningssalg).
  • Du er kommunikativ stærk og kreativ med henblik på fornyelse og skabende markedsføring.
  • Du har lyst til og motiveres af at skabe nye kunderelationer og du er samtidig stærk på at pleje og udbygge relationer.
  • Du er visuel og kreativt tænkende. Samtidig har du evnen til at kommunikere og illustrere design og lave det om til mulige løsningsforslag hos kunderne. Det er klart en fordel, hvis du har en vis portion teknisk forståelse.
  • Du motiveres af salgsresultater og er struktureret på at drive salgsprocesser og altid have et godt overblik.
  • Du er kendt som selvkørende, proaktiv og med et stærkt drive, der går efter at opnå succes.
  • Passion og humor er en del af dig, for det skal være sjovt at gå på arbejde.

Virksomheden tilbyder:
Du vil blive tilknyttet hovedkontoret i Esbjerg, hvor der er 50 medarbejdere og arbejde meget tæt sammen med kontoret i Hvidovre, hvor der i dag er 4 medarbejdere. Det forventes at ca. 20% af tiden vil være med udgangspunkt fra Esbjerg.

Jobbet giver mulighed for i høj grad at præge din egen hverdag og påvirke virksomhedens succes. Sign Partner er et sted, hvor man hjælper og passer på hinanden som kolleger.

Om virksomheden:
Sign Partner er blandt de største i Danmark og skaber innovative kommunikative skilteløsninger for en lang række kunder og nære samarbejdspartnere. Sign Partner hjælper alt fra den mindre butik til det internationale selskab med at skabe visuel kommunikation, digital reklame og diverse former for indendørs og udendørs skiltning, samt facadedekorationer. Sign Partner har mange års erfaring inden for skiltning, og sikrer kunderne en professionel og nytænkende løsning, hvor kvalitet er afgørende.

Se gerne mere på www.signpartner.dk

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED.

Tiltrædelse:

Asap.

Arbejdssted:

Base fra hjem og fra Esbjerg.

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund