Search & Select ApS

Produkt Certificeringskoordinator

Er du struktureret og har du overblik ? 

Har du erfaring med dokumentstyring, klimaberegninger og miljøcertificering af møbelprodukter, så har du nu muligheden for at blive ny kollega i kvalitet- og certificeringsafdelingen hos HOLMRIS B8.

HOLMRIS B8 søger en kollega, der tager ansvaret for produktdata i forbindelse med certificeringer og klimaberegninger. Det er ikke afgørende, at du har erfaring med området, men det vil i sagens natur være en fordel.

Vigtigst er det, at du arbejder struktureret, kan læse og forstå dokumenter af en vis tyngde, og at du kan indgå i et team af engagerede kolleger, HOLMRIS B8 gør meget ud af et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold.

Din arbejdsplads vil være på lokationen i Bjerringbro, men da virksomheden består af seks lokationer i Danmark, skal du derfor være indstillet på, at der også kan være arbejdsdage på andre lokationer. 

 

Dine ansvarsområder

  • Udarbejdelse af produktklimatal (LCA)          
  • Miljøcertificering af produkter (Nordic- og EU-Ecolabel)
  • Koordinering af produkttest efter produktsikkerhedsstandarder
  • Udarbejdelse af brugerinformation (Produktpas)

  

Kvalifikationer

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, da virksomheden vægter din erfaring og viden fra en lignende stilling højere. Branchekendskab er et plus, men ikke et ufravigeligt krav. Det vigtigst er, at du har interessen og viden omkring materialer, materialeegenskaber og produkter
  • Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne, hvor du proaktivt og selvstændigt gennemfører beregninger og certificeringer
  • Som person er du udadvendt og en ildsjæl, der udviser stort engagement inden for dit fagområde. Du er fleksibel i din opgaveløsning – og trives med at gå i dybden med opgaverne

HOLMRIS B8 tilbyder 

  • Et godt kammeratskab. Du får medbestemmelse – også til at planlægge din egen arbejdsdag
  • Stillingen er på fuld tid, og de tilbyder gode ansættelsesvilkår i form af pensionsordning, sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads med et højt aktivitetsniveau i en spændende, velkonsolideret virksomhed i en rivende udvikling
  • Mulighed for selv at præge stillingen
  • Dygtige og engagerede kolleger samt en flad organisation  

 

OM HOLMRIS B8

HOLMRIS B8 er meget andet end møbler - overraskende meget.

Deres passion er at skabe rum til mennesker. De rådgiver i valg af møbler og tilbyder sparring med de dygtigste arkitekter. De styrer projekter træfsikkert i mål.

Uanset hvad de gør, er deres handlinger styret af respekt for jordens ressourcer. Derfor tilbyder de både møbler med miljøcertificeringer og en hel kollektion med klimatal.

De minimerer affald ved at tage møbler retur – som de videresælger, donerer eller sorterer. Efter alle kunstens regler, og endda med fuld dokumentation.

Tilsammen er de mere end 300 af branchens dygtigste og mest dedikerede møbeleksperter. Forskellige af sind. Men med ét fælles mindset.

Virksomhedens drivkraft er en stærk passion for design og den samme entreprenørånd, der skabte virksomheden for 100 år siden. Der er plads til store armbevægelser. Til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder. Til at udnytte dem. Til at fejle. Og til at handle hurtigt.

Læs meget gerne mere om HOLMRIS B8 her: HOLMRIS B8 - The ultimate solution all in one place

 

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

BESAT/CLOSED

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

8850 Bjerringbro

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Baisgaard

Mobil: +45 5197 3537

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund