Search & Select ApS

Group ESG Lead

MacArtney Underwater Technology er en global virksomhed med et stærkt værdigrundlag. De tager naturligt ansvaret i forhold til hele ESG dagsordenen. Nu ønsker de at arbejde mere professionelt og systematisk.

Til en nyoprettet stilling søger de nu en Group ESG Lead som får ansvaret for at orkestrere deres indsatser. 

Stillingen

Din første opgave bliver at lave en omfattende analyse af den nuværende situation. Det skabte overblik danner afsæt for udviklingen af en egentlig ESG strategi, som samler trådene i deres indsatser. Vision og strategien for MacArtney Group understøttes af konkrete målsætninger og prioriterede handlingsplaner. Efter analyse og planlægningsfasen får du en central rolle ift. at sikre implementeringen.   

Ansvarsområder

Dit ansvar for MacArtney Group ESG indsatser omfatter også legal compliance. Med afsæt i din veludviklede forretningsforståelse ved du, at din resultatskabelse baseres på din evne til at motivere og etablere konstruktivt samarbejde med driftsorganisationen. Simplicity og engagement er derfor centrale nøgleord i din måde at arbejde på, og i de løsninger du udvikler. Blandt de vigtigste personlige arbejdsopgaver er:

  • Analyser af nuværende situation og etablering af ”to be” scenarier
  • Løbende ”salg”, opfølgning og dokumentation af ESG-indsatser
  • Formalisering af ”Corporate Governance” setup
  • Udvikle processer og løsninger for data opsamling  
  • Projektledelse af konkrete indsatser
  • Etablering og udarbejdelse af en bæredygtighedsrapport
  • Løbende intern og ekstern kommunikation af vores aktiviteter og resultater

Din profil

Du befinder dig godt i roller, hvor der er en stor berøringsflade både ift. interne og eksterne interessenter. Du har “proven track record” ift. at igangsætte, skabe opbakning og implementere nye tværorganisatoriske tiltag – ideelt set i et globalt perspektiv. Du er ambitiøs og på udkig efter en stilling, hvor du får ansvaret på det strategiske niveau samtidig med, at du har en helt central rolle for eksekveringen.

Din baggrund

Du har en relevant akademisk uddannelse (cand merc, cand merc aud, HD-R, oecon, ingeniør el.lign), som er kombineret med en solid ekspertise og min. 3 års erfaring indenfor ESG området. Din erfaring kan enten komme fra en specialiseret konsulent rolle, revision eller alternativt fra større virksomheder. Ideelt set har du erfaring med produktionsvirksomheder med et globalt supply chain opsætning.

Du har en god IT forståelse, erfaring med dataopsamling og understøttelse af processer/arbejdsgange med effektive it-løsninger. Du kommunikerer effektivt på dansk og engelsk både i skrift og tale 

MacArtney tilbyder

I og med at du skal etablere virksomhedens ESG strategi får du en helt central rolle og stor indflydelse.  Du vil møde en organisation som er positiv, og som glæder sig til, at der kommer mere retning og struktur bag deres indsatser. For den rigtige kandidat vil stillingen være et springbræt for en spændende karriereudvikling.  

Om MacArtney

MacArtney koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 med koncern hovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtney produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support. 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

LUKKET/BESAT

Tiltrædelse:

Asap men venter på den rette

Arbejdssted:

6710 Esbjerg V.

Yderligere oplysninger fås hos:

Kontoradresse:

Lillevang 80 7190 Billund